Запечатайте иконичните моменти с цветната серия смартфони Redmi Note 13

Платена публикация

Xiaomi
Снимка: Xiaomi

Телефонът е неотменна част от нашето ежедневие Най-новите модели от колоритната и ключова за Xiaomi серия – Redmi Note, са вече тук и са готови да ви предоставят първокласна издръжливост през целия ден. Серията Redmi Note 13 включва два базови модела – Redmi Note 13 и Redmi Note 13 5G, както и три Pro модела – Redmi Note 13 Pro, Redmi Note 13 Pro 5G и Redmi Note 13 Pro+ 5G, които предлагат флагман функции, но на достъпни цени.

Създадена, за да отговори на фотографските нужди на потребителите, серията Redmi Note 13 е готова да запечата всеки един иконичен момент от вашето ежедневие. Независимо дали става въпрос за групова снимка, близки кадри, или снимане в движение, тройната система от камери и иновативните технологии, с които работи, ви гарантират зашеметяващи снимки.

Базовите модели Redmi Note 13 и Redmi Note 13 5G са със 108MP основна камера, която работи с помощта на редица интелигентни алгоритми, за да създавате зашеметяващи снимки само с едно докосване на екрана.

Pro моделите - Redmi Note 13 Pro, Redmi Note 13 Pro 5G и Redmi Note 13 Pro+ 5G, се отличават с 200-мегапикселова основна камера, с която ще създавате спиращи дъха изображения с висока резолюция. Освен това, при новата серия са налице интелигентни алгоритми, които ви гарантират бързо и точно фокусиране, стабилни изображения и снимки на професионално ниво.

Tова не е всичко - освен основна камера с резолюция от 200MP или 108MP, смартфоните от серията Redmi Note 13 разполагат още с 8MP ултраширокоъгълна камера, 2MP макро камера и 16MP селфи камера. Благодарение тях, можете да заснемате всякакъв вид кадри - от широки пейзажи до дребни детайли в близък план или пък нова профилна снимка за социалните мрежи.

Xiaomi
Снимка: Xiaomi

Заснето с 8MP ултраширокоъгълна камера на Redmi Note 13

Xiaomi
Снимка: Xiaomi

Заснето с 2MP макро камера на Redmi Note 13

Овен това, тройната система от камери в серията Redmi Note 13 разполага с технология, която позволява да запечатвате феноменални кадри без загуба на фините детайли дори и след приближаване. А Pro моделите ви дават възможността да увеличавате снимките до 4 пъти без да губите от тяхното качество. Това означава, че можете да се наслаждавате на детайлни близки планове, дори ако снимате от разстояние.

Xiaomi
Снимка: Xiaomi

Заснето с 200МР основна камера на Redmi Note 13 Pro+ 5G

Xiaomi
Снимка: Xiaomi

Заснето с 200МР основна камера на Redmi Note 13 Pro+ 5G при 4X увеличение на кадъра

Камерата наистина ще ви изненада със своите възможности, с които превръща всеки кадър в истинско произведение на изкуството. С иновативната технология Xiaomi Imaging Engine скоростта и производителността на изображенията на смартфоните от серията Redmi Note 13 са просто впечатляващи.

Tова не е всичко. Помислете си за любимия ви филм. Благодарение на филтрите filmCamera и filmFrame имате възможността да персонализирате снимките си така, че да пресъздадете стила на любимите си филми. На ваше разположение са 12 класически филмови филтъра, с които да превърнете кадрите в наистина уникални.

xiami
Снимка: Xiaomi

Освен с камера, серията Redmi Note 13 привлича вниманието и със своя модерен и елегантен дизайн, характеризиращ се с изключително тънки рамки, които осигуряват премиум външен вид, както и с нестандартните си свежи цветове, които ще ви носят пролетно настроение всеки ден. А безупречните AMOLED дисплеи гарантират подобрено потребителско изживяване и завладяващо гледане на съдържание. На пряка слънчева светлина или вкъщи, бъдете сигурни, че ще виждате всичко, благодарение на честотата на опресняване, която се адаптира спрямо ситуацията и околната среда.

Xiaomi
Снимка: Xiaomi

От Xiaomi са помислили и за комфорта не само през деня, но и през нощта. За потребителите, които четат или играят на телефона до късно през нощта, всички модели от серията Redmi Note 13 са с допълнителни функции за защита на очите, като например режим за четене.

Новите смартфони умело съчетават подобрения в конструкцията с минималистичен дизайн, което ви гарантира изключителна издръжливост и здравина. Приберете телефона в дамската си чанта без да се притеснявате, че екранът ще се надраска веднага. Моделите Redmi Note 13 Pro+ 5G и Redmi Note 13 Pro 5G са допълнително защитени с иновативна технология, която допълнително подобрява устойчивостта на дисплея срещу изпускания и надрасквания.

Xiaomi
Снимка: Xiaomi

От Xiaomi са помислили за всеки един момент от ежедневието ни. Не се притеснявайте да използвате телефона си на плажа или докато вали - смартфоните от серията Redmi Note 13 разполагат с повишена устойчивост на прах и пръски.

Серията Redmi Note 13 е наистина впечатляваща със своята производителност. Лидерът в серията, Redmi Note 13 Pro+ 5G, е снабден с батерия от 5000 mAh1 и поддържа иновативната 120W HyperCharge технология.

Вниманието привлича и Redmi Note 13 Pro 5G, който има най-голямата батерия в серията - 5100 mAh1. Redmi Note 13 Pro с батерия от 5000 mAh4. От друга страна, и двете устройства предлагат 67W турбо зареждане.

Базовите модели от серията - Redmi Note 13 и Redmi Note 13 5G, също гарантират стабилна производителност с 5000 mAh1 капацитет на батерията и 33W бързо зареждане.

За още по-потопяващи изживявания ви представяме Redmi Buds 5 Pro - новото предложение на Xiaomi за безжични слушалки, които се съобразяват с вашия стил на слушане.

Xiaomi
Снимка: Xiaomi

Бъдете сигурни, че няма да изпуснете нито един тон от музиката, благодарение на вградената технология за обемен звук, за да избирате колко от звука около себе си да чувате. С новата „функция за подобряване на околния звук“ Redmi Buds 5 Pro улавят всеки детайл от околната среда, за да гарантират безопасността ви по всяко време. От друга страна, ако разговаряте с някого лице в лице, можете да включите режима за подобряване на гласа и да проведете разговора без да се налага да сваляте слушалките.

Xiaomi са се погрижили за удоволствието от слушането на музика през целия ден. Redmi Buds 5 Pro поддържат до 10 часа непрекъснато слушане и до 38 часа при използване на калъфа за зареждане.2 А благодарение на технологията за бързо зареждане можете да се насладите на до 2 часа слушане на музика след само 5-минутно зареждане.2

Управляването на слушалките е по-лесно от всякога. Просто докоснете чувствителната на допир зона на слушалката. Сменете песента, спрете я на пауза, отговорете на повикване или го прекратете - всичко става само с едно леко докосване.

Xiaomi
Снимка: Xiaomi

Семпли и стилни, Redmi Buds 5 Pro се предлагат в три цвята: Midnight Black, Moonlight White и Aurora Purple, а ергономичният калъф за зареждане е облицован с еко кожа.

Повече за новата серия смартфони Redmi Note 13 можете да прочетете в официалния сайт на Xiaomi в България - https://xiaomi-bulgaria.bg/redmi-note-13-series/.

Продуктите на Xiaomi можете да откриете в официалната партньорска мрежа на Xiaomi, в магазините на бранда в Paradise Center, ниво 0 и Sofia Ring Mall, етаж 1, както и онлайн на https://mi-bulgaria.com.

Disclaimers

Стойността в mAh се отнася за типичната стойност на капацитета на батерията.

Нивото на батерията е 100%, силата на звука на слушалките е настроена на 50%, режимът на кодиране на Bluetooth е AAC, а функцията ANC, режимът за прозрачност и потапящият звук са изключени. Тест за издръжливост на батерията, проведен от производителя; данните от теста се основават на симулация на реални сценарии. Действителните резултати могат да се различават в зависимост от актуализациите на фърмуера, условията на използване, нивото на зареждане и факторите на околната среда.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти