Загорка Специално пуска нова лимитирана серия посветена на различни градове в България

Платена публикация

загорка
Снимка: Загорка Специално

И тази година Загорка Специално изненадва своите почитатели с нова лимитирана серия. Кеновете и етикетите на бутилките на Загорка Специално вече поетапно са на пазара с визии посветени на емблематични места от градовете Силистра, Велико Търново, Плевен, Балчик и Добрич. Специалната визия за Стара Загора – домът на Загорка, ще бъде пусната, за да отбележи празника на града.

Новата лимитирана серия на бирената марка цели да подкрепи културния туризъм и да покаже, че в България има много и различни красиви места за откриване и посещение. За да насърчи „Доброто е навсякъде“, Загорка облагороди локации в Силистра, Велико Търново и Плевен, за да се превърнат в място, където хората могат да се събират и да споделят добре прекарано време заедно с техни близки и приятели.

загорка
Снимка: Загорка Специално

„С лимитираната серия на Загорка Специално целим да покажем, че доброто е навсякъде около нас. Да сме горди с историята си и красивите места в България и най-вече да прекараме хубаво време заедно. Направихме и няколко събития в част от градовете на които са посветени визии от лимитираната ни серия, по време на които се насладихме на много музика, изненади и страхотния вкус на Загорка Специално. Характерно за нас е да подкрепяме и изкуството и да даваме възможност на младите творци. Затова на някои от местата, където реализирахме събитията „Доброто е навсякъде“, освен че бяха облагородени от Загорка, графити артисти оставиха своя свеж и креативен визуален отпечатък.“ – сподели Елица Иванова, Мениджър Маркетинг в ЗАГОРКА.

загорка
Снимка: Загорка Специално

Събитията на Загорка Специално лимитирана серия „Доброто е навсякъде“, стартираха от Силистра, Велико Търново и Плевен през юли. През август месец предстоят събития в Балчик и Добрич, както и в Стара Загора по време на Beerфестът, 5-дневния фестивал на музиката и качествената бира, организиран от ЗАГОРКА и община Стара Загора.

Повече информацията и подробности за събитията има на Фейсбук страницата на Загорка - https://www.facebook.com/zagorka.bg.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти