Yettel предлага смарт аксесоари и безжични слушалки на Huawei с до 25% намаление

Платена публикация

Yettel
Снимка: Yettel

През целия април Yettel ще предлага избрани смарт часовници, фитнес гривни и безжични слушалки на HUAWEI с до 25% отстъпка. Кампанията е част от „Месеца на здравето“ на HUAWEI и ще даде възможност на потребителите да се снабдят с всички необходими устройства за по-активен и здравословен начин на живот.

Сред предложенията са три дамски (41mm) и три мъжки смарт часовника (46mm) HUAWEI GT 4, които предлагат на потребителите нови възможности за грижа за здравето във формата на стилен аксесоар. По-големият от моделите може да бъде закупен в черно, зелено и сиво, като последният има стоманена интегрирана гривна, а по-компактният - в бяло, златно и сребърно.

Всички модели от серията са съвместими с iOS и Android. Смарт часовниците предлагат усъвършенствани възможности за мониторинг на здравните показатели, живот на батерията до две седмици за 46mm и до 7 дни за 41mm, както и водоустойчивост на дълбочина до 50 метра.

Смарт часовниците разполагат с възможност за безжично зареждане, Bluetooth обаждания, както и HarmonyOS. За да осигурят пълноценна грижа за здравето, моделите предоставят подробна информация за здравните показатели. Сред тях са измерване на пулса, индекс на способността за бягане (RAI), както и VO2 Max, който отразява най-високото ниво на поемане и използване на кислород на килограм телесно тегло за единица време при интензивни упражнения.

През април мъжкият GT 4 46mm в черно и дамският GT 4 41mm в бяло могат да бъдат закупени за 479 лв. в брой вместо за 489 лв. или за 19,99 лв. на месец вместо за 20,99 лв. на месец с двугодишен лизинг.

Последният смарт часовник от априлската селекция е HUAWEI GT 3 46mm Active. Той е с черна каишка и предлага до 14 дни живот на батерията, Bluetooth обаждания, целодневно следене на пулс, стрес и кислород в кръвта, мониторинг на съня и над 100 тренировъчни режима. Моделът се предлага с 6% отстъпка за 318,99 лв. в брой или 13,99 лв. на месец с лизинг за 2 години.

Фитнес гривната HUAWEI Band 8 е създадена за спортните личности и тези, които искат да започнат да тренират по-активно. С нея може да се проследяват над 100 спортни активности през деня, както и качеството на съня през нощта с технологията TruSleep 3.0. Батерията се зарежда до 100% само в рамките на 45 минути и след това гривната може да се използва до две седмици. Намалената ѝ цена до края на април е 78,99 лв. в брой или 3,99 лв. на месец с лизинг за 24 месеца, което е 16% отстъпка от стандартната цена.

В кампанията са включени и четири модела безжични слушалки от различни класове. Сред предложенията са бюджетните FreeBuds SE 2, моделите с акцент върху дизайна, качеството на звука и шумопотискане - FreeBuds 5i и FreeBuds 5, както и слушалките от висок клас FreeBuds Pro 3. Цените на моделите са 69,99 лв. в брой или 3,49 лв. на месец с двугодишен лизинг за FreeBuds SE 2 (22% отстъпка); 124,99 лв. в брой или 5,99 лв. на месец с двугодишен лизинг за FreeBuds 5i (21% отстъпка); 199,99 лв. в брой или 9,99 лв. на месец с двугодишен лизинг за FreeBuds 5 (25% отстъпка) и 334,99 лв. в брой или 16,49 лв. на месец с двугодишен лизинг за FreeBuds Pro 3 (16% отстъпка).

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти