Вместо само цвете за Осми март: Lilly Drogerie подкрепя младите жени по пътя към кариерен успех

Платена публикация

Lilly Drogerie
Снимка: Lilly Drogerie

Според красивата традиция на Осми март жените и момичетата получават свежи цветя. Но защо да не получат нещо повече, което е за цял живот? С тази идея Lilly Drogerie, веригата, която със своите над 100 магазина у нас помага на жените да бъдат още по-красиви, реши да подкрепи момичетата в техния избор на кариера чрез дарение по проекта на Prepodavame.bg „Професии на XXI век” – кариерно ориентиране за млади момичета“.

Част от мисията на Lilly Drogerie е да развенчава стереотипите – не само за женската красота, но и за ролите на жената. Когато младите момичета не виждат около себе си ярки примери за професионална реализация на жени, те могат да изберат стереотипна женска професия.

А това ограничава избора им, особено през XXI в., време, което надживява старите предразсъдъци. И затова Lilly им помага да се информират и да планират по-добре своето бъдеще.

За реализирането на осмомартенския подарък Lilly Drogerie избра за свой партньор фондацията„Заедно в час“ (част от която е Prepodavame.bg – най-бързо растящият сайт със съвременни ресурси за учители на български език) с цел създаването на материали за кариерно ориентиране със специфична насоченост към млади момичета, на които предстои да вземат своето решение за бъдещия си професионален път.

Всъщност дарението има двойна кауза – то не само овластява младите жени в техния кариерен избор, но средствата за него са набрани чрез рециклирането на коледния хартиен каталог на Lilly Drogerie. В края на всяка година веригата насърчава своите клиенти да върнат каталога, за да може да се рециклира. Тази кауза е традиционна за компанията в България вече от няколко години.

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти