В сезона на грипа - заложете на аерозолна терапия у дома

Платена публикация

zano
Снимка: Zano

Температурите падат значително с всеки изминал ден, а със зимният сезон, освен снежните забавления, идват и настинките и гриповете.

 В зависимост от организма, грипните инфекции могат да протекат от леко неразположение до много тежки състояния. Често такива усложнения се наблюдават при хора с респираторни заболявания, астма и бронхит. Тези здравословни проблеми се делят на инфекции на горните и долните дихателни пътища. Острите инфекции на горните дихателни пътища биват вирусни и бактериални. Най-често те се проявяват като настинка, грип, остри болки в гърлото и тонзилит. Инфекциите на долните дихателни пътища обаче са по-сериозни и включват бронхити, пневмонии и хронични заболявания – състояния, изискващи специално и дългосрочно лечение.

Статистиките сочат, че от астма страдат повече от 300 милиона деца и възрастни. През зимата пристъпите се увеличават и един от факторите за това е студеният въздух. При минусови температури дишането се ускорява, поради това хората дишат през устата по-често. Вследствие на постъпващия студен въздух, се образуват спазми на бронхите и развитие на астматичен пристъп. Ако Вие или Ваш любим човек страдате от инфекция на дихателните пътища, то със сигурност за Вас това не е най-приятният период от годината. На помощ идват инхалациите – съвременен метод за лечение и превенция на респираторни заболявания.

Аерозолната терапия, предоставяна от небулайзерите, е метод за ефективно лечение, което можете да прилагате както за профилактика, така и за лечение на дихателни заболявания  у дома. Инхалаторът (наричан още небулайзер) осигурява ефикасна терапия с медикаменти и разтвори, предназначени за лекуване на астма, алергии, бронхити и други заболявания на дихателните пътища. Той трансформира течните лекарства и разтвори в аерозолна мъгла, като по този начин позволява тяхното пълно усвояване през устата и носа. Така, медикаментите и разтворите стигат дълбоко в белите дробове.

ZANO Inspire – и всички вкъщи са отново здрави!

ZANO Inspire е компактен и безшумен инхалатор, предназначен за деца, може да се използва и от възрастни. Събира се в една ръка и тежи само 200 грама, което го прави изключително удобен за съхранение у дома и пренасяне при пътуване. Освен това е безшумен – Вашето дете вече няма да се плаши от инхалациите. ZANO Inspire има инхалационна камера, която компресира въздуха, превръщайки предписаното лекарство в аерозол, който се вдишва с лекота от белите дробове. Там лекарството бива усвоявано ефективно.

Защо да изберете ZANO Inspire?

  • Ефективен - Предоставя ефективно лечение с оптимален обем на частиците  - MMAD 3.8
  • Безшумен - Има изключително ниски нива на шум в режим на работа - 55 Db
  • Икономичен - След инхалация количеството остатъчна течност е минимално - под 0.8 мл
  • Лек - Лесно преносим е и тежи едва 200 гр
  • Компактен - Притежава компактен размер и стилен дизайн

А за най-малките е включен комплект от 16 забавни стикера, с които инхалаторът може да се персонализира.

И не забравяйте, че инхалаторът е устройство за домашна употреба, но винаги трябва да приемате медикаментите само след консултация и препоръка от лекар!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти