Тя обича бира!

Платена публикация

Тя обича бира!
Снимка: netinfo

Млада, независима и силна. Тя е представител на новото поколение и не се страхува да каже това, което мисли. Свободолюбива, авантюристична, но и грижовна, обичаща уюта на дома, не попада в клишета и стандарти, проявява се в много и различни лица.  След работа се събира на по чаша бира с приятелите, любимия, семейството, коментирайки с еднакъв интерес както последните модни тенденции, така и случващото се по новините в световен план.

Тя не обича стереотипите и ежедневно ги разбива. Умее да се грижи за себе си, взимайки решения, които я правят щастлива. Отпива от кехлибарената напитка като газела, с доза нежност и женственост.  Наясно е със себе си и света, който я заобикаля. Готова е да го покори! Тя е момичето, което обича бира и…

Преследва мечтите си

Трудно е да се справяш с проблемите от ежедневието и същевременно да вярваш и гониш мечтите си. Семейство, работа, приятели – тя има много приоритети, но умее да ги съчетава с грижа за себе си. Нашето момиче не спира да следва амбициите си. Готова е да учи и работи върху себе си, лесно се решава на големи промени, гъвкава е и смело приема всяко едно предизвикателство.

Не съди различните, но се обгражда с хора, които споделят интересите и решенията й. Ако искате да спечелите вниманието й, покажете й, че сте готови да препускате към мечтите също толкова смело като нея.

Казва „да“ на иновациите в технологиите, но „не“ на виртуалните емоции

Живеейки в ерата на дигиталното общество сме наясно, че трябва да се съобразяваме и да приемаме иновациите с положителните и отрицателните им страни. Нашето момиче обаче добре познава границите. Когато става въпрос за култура, приятели, вкусна храна, смартфонът и таблетът са настрана. Тя живее и се наслаждава на всяка секунда, с всяка глътка, която поема през ехтежа на смеха, защото знае, че във виртуалното пространство никой няма да погали събеседника си.

Умее да се забавлява, но винаги взима разумни решения

Модерна, забавна, излиза често, но винаги мисли, преди да действа. Знае какво е умереност и не си позволява повече от две малки бири на ден. Никога не прекрачва тази граница. Обича да е обградена от също толкова отговорни хора, които нямат нужда от количество, за да получат качество от всеки един споделен момент.

Стреми се към баланс

За нея е важно да поддържа добра физическа форма. Познава тайните на здравословното  хранене, спортува и се грижи за външността си, защото иска да се чувства добре в кожата си.

Разбива всички митове за „бирено коремче“, като включва пивото в хранителния си и спортен режим. Нещо повече, тя е гастроном, обича да се възнаграждава с удоволствието, изпитано от любимо ястие, гарнирано с подходящата за него бира.

Какво я впечатлява?

Фактът, че е независима и добре знае какво иска, не означава, че не се оставя да я съблазнят. Но няма да я впечатлите със скъпи подаръци и изтъркани ласкателства. Ако използвате лъжи и лицемерие, бързо ще ви разкрие. Разчитайте на интелект, бъдете честни, откровени, естествени и покажете галантност и стил.

Най-общо казано, момичетата, които обичат бира, може да спечелите само като бъдете себе си през цялото време. Спонтанността и хуморът са много, много секси… и, естествено, препоръчително е да обичате бира.

Следете LoveBeerBG

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти