Тенденциите тази есен

Платена публикация

Тенденциите тази есен
Снимка: Калмацин Форте

Идва любимият сезон на почитателите на модата – всички ние, дамите, които не пропускаме да прочетем за последните модни тенденции.

Магазините започват да се препълват с целеустремени жени, търсещи най-модерните дрехи, с които да попълнят гардероба си тази есен, като едновременно с това избират и най-подходящите гримове и аксесоари за сезона.

Добри новини, дами!

Един любим период от модерната история се завръща на модната сцена – 60-те години са отново тук, а с тях и късите рокли и ботушите до коляното. Формите са разнообразни – от изчистени пастелени цветове до ромбовидни, дори трапецовидни десени.

Втората важна тенденция тази есен е завръщането на естествената красота.

Все по-често заменяме перфектния кок с небрежно пусната блестяща коса, а вместо тонове грим предпочитаме да заложим на гладката и здрава кожа, за да впечатлим мъжкия пол.

Тук на сцената се появява и Калмацин Форте – помощникът в грижата за естествената красота през есента.

Калмацин Форте е комплекс от калций, магнезий и цинк, допълнително обогатени с витамин Д. Тези съставки се грижат за нашата коса, кожа и нокти.

Съдържащият се калций подпомага структурата на косъма и ноктите, а цинкът предотвратява есенния косопад и омазняването на кожата. Магнезият пък ни помага при борбата с есенната умора и стреса от забързаното ежедневие.

За повече информация натиснете тук!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти