Тайната на гладката и сияйна кожа се крие в Хидролизирания Колаген

Платена публикация

Тайната на гладката и сияйна кожа се крие в Хидролизирания Колаген
Снимка: netinfo

Колагенът изтрива бръчките!

Колагенът е един от протеините, който изобилства в човешкото тяло и изгражда голяма част от кожата, косата и ноктите.

Технически погледнато той съдържа смесица от амино-киселини с най-голямо съдържание на Пролин и Глицин, които се срещат във всички съединителни тъкани и в жизнено - важни органи в човешкото тяло.

Повечето продукти, които съдържат Колаген като шампоани, декоративна козметика, кремове и други, с които се грижим за външния си вид имат само частичен ефект. Това е така, защото са с изразено външно приложение. Истинските качества и видимо действие на Колагена могат да бъдат най-бързо и лесно забелязани, само, тогава когато този протеин се приема под формата на таблетка. Приемът на Колаген като хранителна добавка оказва много по-мощно и бързо въздействие за изглаждане на бръчките по кожата, защото действа отвътре-навън.

Защо Хидролизиран Колаген?

Защото Хидролизираният Колаген съдържа всички най-ценни аминокиселини и се среща в такова единство само в животинските тъкани и най-вече в костите, косата, кожата, ноктите и съединителната тъкан.

Защото Хидролизираният Колаген осигурява еластичността на кожата, здравината на косъма, както и възможността на съединителната тъкан да държи всичко на място. Всъщност Колагенът съставлява до 30% от протеина в тялото и до 70% от протеина в кожата.

Защото естественото производство на Хидролизираният Колаген в тялото намалява с възрастта и защото кожата ни се влияе от факторите – увеличен стрес, непълноценно хранене, влошено стомашно здраве и др.

Кое е по-подходящо Хидролизиран Колаген или Желатин?

Те са взаимозаменими, но има съществена разлика между тях. Колагенът е основната форма на протеин, открит в човешкото тяло, а Желатинът се получава, когато Колагенът се загрее. Колагенът и Желатинът имат близка структура и са почти взаимозаменими, но когато става въпрос за приема им под формата на хранителна добавка, Хидролизираният Колаген: съдържа протеини, разбити на самостоятелни пептидни вериги. Тази форма по-лесно се усвоява и често се препоръчва при хора, страдащи от проблеми с храносмилането.

Ползите от Хидролизирания Колаген за кожата

Колагенът е от съществена полза за цялото тяло, но най-видимо се разпознава неговия прием върху кожата. Това е така, защото когато човек остарява, епидермиса (външния слой на кожата) изтънява и губи еластичност. Този процес се нарича еластоза. Докато трае еластозата кожата показва повече признаци на стареене и образува бръчки. Добрата новина е, че тези промени не са постоянни или необратими. При проведено двойно сляпо плацебо изследване е установено, че жените, които взимат колаген хидролизат (пептидна форма) в период от 8 седмици имат видимо намаляване на бръчките с около 20%.

Нещо още по-невероятно: След изтичането на тези 8 седмици от приема е установено, че съдържанието на Проколаген тип I се е увеличило с (65%), а на Еластин с (18%). Затова кожата изглежда видимо по-гладка и еластична.

Не можем да подминем факта, че Хидролизираният Колаген, приеман от хранителните добавки подпомага процеса по производството на естествен Колаген в тялото. Изследването също показва, че консумацията на Хидролизиран Колаген може да увеличи освен еластичността, а и влажността на кожата, тъй като тя също намалява с възрастта и води до образуването на бръчки.

Важно е да се отбележи, че в изследването е използван Хидролизиран Колаген, който е по-лесно усвояемата форма на Колаген.

Други ползи от приема на Колаген:

Освен, че влияе добре на кожата Колагенът е от съществено значение за костите и ставите.

Хидролизираният Колаген също така влияе добре и на хормоналния баланс, тъй като специфичните аминокиселини в него могат да подобрят аминокиселинния баланс на организма, както и да подпомогнат естественото производство на хормони в тялото.

Храносмилане и стомашно здраве – Хидролизираният колаген може да създаде защитен филм в храносмилателния тракт и да подобри храносмилането.

КОЛАГЕН КОМПЛЕКС МАКС на Витаголд

Бързо, надеждно и качествено решение, с което ще подмладите кожата си.

Колаген Комплекс Макс на Витаголд съдържа комбинация от Колаген, Калций, Магнезий, Витамин С и Ацерола. Колагенът в Колаген Комплекс Макс е хидролизиран и съдържа 18 основни аминокиселини в оптимални дози, сред които Хидроксипролин, Аргинин, Глицин и Пролин. Богатият аминокиселинен състав на продукта гарантира подобряване еластичността на кожата, способства намаляването и изглаждането на бръчките, възвръща свежестта и естествената красота на жените.

Наличието на Колаген, Калций, Магнезий, Витамин С и Ацерола в продукта предоставят добавени ползи, които са свързани с възстановяване на ставния хрущял, както и с подобряване подвижността на ставите. Колаген Комплекс Макс предотвратява причините за развитието на остеопороза и остеоартроза. Той още подхранва и възстановява синовиалната течност, облекчава болките при дегенеративни и възпалителни ставни заболявания, както и травмите на опорно-двигателния апарат, също така осигурява здравината и еластичността на ставите.

Колаген Комплекс Макс се препоръчва от водещи специалисти:

проф. д-р Димитър Камбуров, дмн – специалист по Ортопедия и травматология, дългогодишен Ректор на Медицински Университет Варна

През последните няколко години в комплексния терапевтичен план на дегенеративните и възпалителни ставни заболявания залегнаха и се използват активно препаратите, съдържащи Колаген.

В терапевтичните си схеми вече в продължение на няколко години включвам лечение с Колаген Комплекс Макс на Витаголд.

Защо Колаген Комплекс Макс на Витаголд?

– Хидролизираният колаген в Колаген Комплекс Макс на Витаголд е най-модерната в технологично отношение форма на колаген - лесно смилаем, напълно усвоим и както са демонстрирали обширните проучвания, дава видими терапевтични резултати

Колаген Комплекс Макс на Витаголд засилва естествения синтез на колаген, увеличава вискозитета на синовиалната течност, и в резултат намалява триенето на ставните повърхности

Колаген Комплекс Макс на Витаголд подпомага възстановяването на ставния хрущял и подобрява подвижността на ставите

Колаген Комплекс Макс на Витаголд – таблетна или разтворима форма действа срещу причините за развитие на остеопороза и остеоартроза, подходящ е и при рехабилитация след травми на двигателните органи и ставите

– Високата степен на ефективност и безопасност го прави предпочитан за дългосрочна употреба продукт при тези хронични проблеми

Резултатите от наблюдението на моите пациенти показват, че Колаген Комплекс Макс на Витаголд забавя дегенеративните промени на ставния хрущял и значително намалява болката при пациентите ми с остеоартрит на коляно или бедро / с 65-85%/.

Колаген Комплекс Макс на Витаголд увеличава ставната подвижност, намалява сковаността и подобрява качеството на живот на моите пациенти.

Снимка: netinfo

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти