Суперхрана за косата

Платена публикация

Суперхрана за косата
Снимка: iStock

Хората все по-често посягаме към витамини, супер храни и всекидневно се стараем да даваме на телата си повече здраве и свежи сили. Както се грижим и за тялото обаче, е редно да се грижим и за... косата.

Гривата, която носим със себе си, и всеки ден сушим, дърпаме с четки, връзваме с ластици, боядисваме, изрусяваме, подлагаме на силно лъчение или студ, също има нужда от внимание и обич, от грижи и суперхрана. Също като тялото ни, и тя страда от диетите, на които я подлагаме, от токсините, които отделяме, и от замърсяването на въздуха.

Pantene обаче знае всичко това и има решение за косите на съвременните жени – и то се нарича HAIR SUPERFOOD – серия под формата на суперхрана за косата, която я подхранва и укрепва, така че тя да стане 100% по-плътна. Всичко това – благодарение на активните съставки – антиоксиданти, про-витамин В-5 и липиди.

Мултивитамините за коса на Pantene третират най-слабите места във всеки косъм и то на мястото, на което има най-голяма нужда. Антиоксидантите, липидите и провитамин В5 възстановяват есенциалните масла в косъма, които се губят при всяка по-агресивна намеса – сешоари, боядисване и други интервенции. Антиоксидантите се борят с оксидативния стрес от външната среда и запазват и подсилват косата отвътре навън, подсилвайки протеиновата структура на косъма.

Серията Pantene Hair Superfood идва с няколко предложения – шампоан, който противно на обикновените шампоани, отмиващи хранителните вещества на косата, прави обратното – влива ѝ нови и свежи сили, и превръща слабата и изтощена коса в плътна и силна.

d
Снимка: Pantene

Един път седмично давайте на косата си силата на интензивната маска Pantene Pro-V Hair Superfood, която ще ѝ помогне да се бори с увредата в косъма, като го подхранва изцяло. Тя предоставя грижа под формата на активни липиди и антиоксиданти дълбоко в сърцевината на косъма, за да подсили косата отвътре и отвън. 

d
Снимка: Pantene

Hair Superfood 3 Minute Miracle е балсам за всекидневно ползване със силата на маска, който само за 3 дни възстановява видими 3-месечни увреждания на косата, а Hair Superfood Full & Strong е балсам за всекидневна употреба, който влива в косата ви мощна комбинация от провитамин В-5, липиди и антиоксиданти и поддържат силата и красотата ѝ.

d
Снимка: Pantene

d
Снимка: Pantene

Серията вече е налична по магазините и е задължителна придобивка за всяка жена, която иска да даде на косата си една истински пълноценна супер храна – такава, каквато даваме и на останалата част от тялото си.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти