Шафран в борбата с килограмите

Платена публикация

Шафран в борбата с килограмите
Снимка: netinfo

Под стрес ли си, няма как да не похапваш. Безразборно и най-вече сладко! Нервното напрежение, на което сме подложени всекидневно обикновено засилва неистово чувството на глад и килограмите неусетно започват да се трупат. Започваме диети, които водят до нов стрес и ново нарастване на теглото. Порочен кръг, от който няма излизане.

Има! Точното решение за прекъсване на този омагьосан кръг дава екипът на френската лаборатория "3 Chênes" (от френски "Трите дъба") – изследователски център за хранителни добавки, който е насочил изцяло дейността си към доброто здраве и самочувствие. Специалистите си поставили за цел да открият природен продукт, който помага едновременно за намаляване на стреса и чувството на глад и така допринася за смъкване на килограмите. Да ядеш по-малко е гаранция за здравословно отслабване!

Шафранът (от лат. Crocus Sativus) се оказва търсената съставка – той въздейства върху серотонина, вещество познато на всички ни като "хормон на щастието", което регулира емоциите и настроението. Шафранът също така намалява чувството на глад, създавайки усещане за ситост. Той се добива от цветовете на шафрановия минзухар и е най-скъпата в света подправка (като цена на килограм). Още древните персийци и финикийци са използвали шафрана като лек срещу пристъпи на меланхолия.

Французите от "3 Chênes" създават SATIETE (Сатиете) продукт, който съдържа Сатиереал – първата сертифицирана активна съставка със 100% натурален екстракт от цвят на шафран.

SATIETE (в превод от френски "насита") е първият естествен продукт, създаващ чувство на ситост и потискащ желанието за нещо сладко. Една таблетка SATIETE на ден преди закуска или обяд намалява чувството на глад, контролира безразборното хранене и намалява желанието за нещо сладко, а това води съответно до контрол на телесното тегло и така желаното отслабване, към което се стремят повечето хора преди лятото.

Клиничните изпитания на хранителната добавка SATIETE са показали, че едно хапче на ден постига 84% намаляване на чувството на глад по време на обяд или вечеря, с 84% намалява и желанието за прием на храна между основните хранения, а с 78% се понижава желанието за нещо сладко.

Клиничните изпитания при 61 лица за период от осем седмици доказват отслабване – до 6 см намаляване на обиколката на бедрото.

Една опаковка SATIETE съдържа 28 таблетки и е за едномесечна програма. Благодарение на естествения си произход SATIETE няма странични ефекти. Вече можете да го намерите и в аптеките в цяла България. За повече информация вижте www.biolifecosmetics.com.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти