С отговорност и грижа към бъдещите поколения или какво е Next Level Kids?

Платена публикация

Next Level Kids
Снимка: Next Level Kids

Безплатни тренировки за деца между 8 и 13 години в Next Level Дружба и Младост.

Забързаното ежедневие и технологиите, които заемат все по-голяма част от нашия живот, съкращават времето, което може да отделим за себе си и за грижа за любимите хора.

Това засяга не само нас, но и нашите деца. Разнообразните технологии и необятния свят на интернет пространството често създават проблеми в общуването при подрастващите и правят спорта все по-неатрактивна опция за прекарване на свободното време. Бързата храна е вкусна, евтина и достъпна и е предпочитан заместител на здравословните закуска и обяд.

Най-често срещаните симптоми, показващи тегло над нормите, са най-обикновени и често биват пренебрегвани - главоболие или регулярно чувство за умора, преминаващи в сърцебиене, задух, депресия и дори нарушения на съня.

В резултат, България се нарежда на 5-о място в Европа по детско затлъстяване, а прогнозите са, че до 2025 г. 230 000 деца в училищна възраст ще бъдат с наднормено тегло.

Изграждането на добри хранителни навици и включването на спортни дейности в ежедневието на подрастващите е нелека задача, но е от голямо значение за тяхното бъдещо развитие. Проучванията показват, че веднъж изградени, лошите хранителни навици трудно се променят, дори и в напреднала възраст. Спортът, от друга страна, изгражда характер и дисциплина и е верен помощник в социализацията.

Верига фитнеси Next Level стартира поредица от активности в борба с детското затлъстяване и в името на това спортът да бъде достъпната алтернатива за всяко дете. Защото децата са нашето бъдеще и наша отговорност.

Първата стъпка е Next Level Kids - напълно безплатни групови занимания за деца между 8 и 13-годишна възраст.

Класовете са по кикбокс с Христо Маринов (Next Level Дружба, 12:00 ч. в събота) и функционални тренировки с Любамира Шошева (Next Level Младост, 16:00 ч. в неделя). Децата ще бъдат разпределени в малки групи по 10 души, за да се обърне персонално внимание на всекиго.

Необходимо е предварително записване в графика на клубовете Дружба и Младост или чрез обаждане на рецепция.

Подкрепете каузата, споделете и с приятели и бъдете съпричастни към решението на проблема с детското затлъстяване.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти