Романтични в любовта, практични в обзавеждането

Платена публикация

Романтични в любовта, практични в обзавеждането
Снимка: netinfo

В забързаното ежедневие на градския човек, почивката е приоритет номер едно. Изключително важно е прибирайки се вечер у дома, да знаем, че разполагаме със свое пространство, в което се чувстваме уютно и удобно.

Една от най-почетните стаи в един дом е спалнята. Тя не трябва да бъде пренебрегвана при обзавеждането, тъй като в нея започва и свършва нашият ден.

Представете си, как се будите с усмивка, стаята Ви е огряна от първите слънчеви лъчи,, протягате се леко с навлажнени очи и бавно ставате от удобния матрак. Отмествате поглед към стилен скрин и след това, разбира се спирате на Негово величество Леглото. Райското легло, леглото на мечтите ви. Легло в което бързате да си легнете дори след почивка в петзвезден хотел, легло което ви липсва дори след най- прекрасния празник с приятели в провинцията... Вече имате представа как изглежда спалнята на мечтите!

Сега отворете бавно очи и вижте ТУК.

Ето и 3-те съвета, които сме ви подготвили:

1. Леглото: Винаги има значение!

За никого не е тайна, че човек прекарва в сън 25% от живота си, а прeз останалите 65% си мечтае да се наспи.

Важно е Негово величество Леглото да бъде удобно. В него се събуждаме сутрин и заспиваме вечер, ето защо водещ би следвало да бъде изборът на матрак. Този избор не е никак лесен, защото трябва да преценим много точно какви са нуждите на нашето тяло.

Усещане за комфорт и удобство се създава от тапицираната в кожа или текстил табла на леглото. Друг плюс в практическо отношение дава изборът на легло с функция „ракла“. Иначе къде бихте държали старите си вещи и коледната украса?

Снимка: netinfo

Вижте повече ТУК.

Снимка: netinfo

2. Гардеробът: Тук е лесно!

При избора на гардероб винаги трябва да обръщаме внимание на вътрешното му разпределение. Важно е също така да преценим и пространството, с което разполагаме, за да изберем според него вида на вратите – с плъзгащ механизъм или с панти. И двете конструктивни решения имат своя чар, но вариантът с плъзгащи се врати е по-подходящ за стая с по-ограничено пространство. Огледалото върху гардероба винаги е плюс, тъй като създава илюзия за простор в помещението.

Снимка: netinfo

3.Осветлението: Елегантно и релаксиращо!

Обикновено свързваме тази част на дома с приглушена светлина. Тук съветът ни е да се възползвате от романтичното блещукане на нощните лампи, като е желателно да включите и акцентираща светлина над леглото.

За малки помещения е добре да знаете, че най-ниската част на полилея трябва да бъде на разстояние поне 2,30м от пода на стаята. Ако не го спазите, рискувате любимата Ви стая да изглежда ниска и тясна.

Добре е формите на осветителните тела да бъдат със заоблени ръбове – това създава усещане за хармония и спокойствие.

Бонус Съвет

Най-важно е с кого споделяме спалнята! :)

Ако вече сте си представили спалнята на мечтите си вземете я с отстъпка до - 20 % , като кликнете тук

 

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти