Реновирани телефони - идеалното решение за твоя бизнес!

Платена публикация

Flipbg
Снимка: Flip.bg

Телефонът е една от задължителните придобивки, които твоите служители получават. Независимо дали ръководиш голям екип, или колегите ти са малко на брой, важното е винаги да си до тях с най-добрите решения, така че те да идват с удоволствие на работа.

Когато си взел решение да закупиш реновиран телефон, като iPhone 11 или iPhone 13, е добре да бъдеш изключително внимателен  относно източника на покупката. Винаги се уверявай, че купуваш устройствата си от проверен източник, какъвто е  Flip.bg!

Освен това, за да се насладиш на отлично съотношение качество-цена за инвестициите си, ти предлагаме да се обърнеш към закупуването на реновирани телефони. Затова по-долу обясняваме подробно какви са предимствата на този тип покупки.

Какво е реновиран телефон?

Реновиран смартфон е телефон, който е преминал през ръцете на друг собственик и след това е бил проверен от специалисти за подобряване на всеки аспект, независимо дали е софтуерен или хардуерен. Частите, които не са били в оптимално работно състояние, се  заменят,за да се осигури безупречна дългосрочна работа на устройството. 

От гледна точка на потребителското изживяване, реновираният телефон може много лесно да бъде объркан с нов, тъй като производителността им  е сравнима. Единствената възможна разлика може да са малки дефекти от износване, които изобщо не влияят върху  начина на работа на телефона.

Как да разбера дали реновираният ми телефон е в добро състояние или не?

По-долу представяме  някои критерии, които трябва да имаш предвид:

•  Специализиран сервиз

Надеждният продавач е преди всичко оторизиран и работи с техници, специализирани в обновяването на телефони. Ако избереш сериозен продавач, може да си сигурен, че няма да  бъдеш излъган относно източника на телефона или неговите части и производителност. Ако решиш да не  вземаш тези няколко предпазни мерки за безопасност, може да се окаже, че плащаш много повече за несъответстващ продукт, който само ще затрудни работата на твоите служители.

•  Прозрачност

Освен това, другото доказателство, че продавачът е този, на когото можеш да се довериш без проблем, е прозрачността при процеса на плащане и множеството възможности, чрез които може да го извършиш.
Още нещо, не забравяй  да следиш отзивите, медийното отразяване или възможностите за връзка с „Отдел клиенти”.
Избереш ли сериозен продавач, не е нужно да се притесняваш за софтуера, тъй като той е бил актуализиран, а данните на предишния собственик са изтрити завинаги.

•  Определен произход

Продавачите на реновирани телефони обикновено предлагат смартфони, които могат да се използват във всяка от наличните мобилни мрежи. 

На Flip.bg имаш две възможности: отключени телефони или телефони, блокирани за определена мрежа. Отключените могат да се използват с всяка карта, докато заключените към мрежата реновирани телефони могат да се използват само с карта от тази мрежа. Ако си абониран за мрежата, в която реновираният телефон е блокиран, ще имаш предимство, защото цената на твоя нов телефон ще бъде с около 5% по-ниска в сравнение с отключения за всяка мрежа

• Гаранция и възможност за връщане

Ако избереш Flip.bg, онлайн магазин, посветен на реновирани телефони, може да си сигурен, че се възползваш от безопасен, бърз и прозрачен процес на покупка. На Flip.bg можеш не само да купуваш реновирани телефони, но и да продаваш тези, от които твоят екип вече не се нуждае.
Както при новите телефони, продуктите, закупени на Flip.bg, имат минимум 24 месеца гаранция, 30 дни право на връщане, бърза доставка и екип, който  винаги е на разположение на клиентите си.

Защо да купуваш реновирани телефони за твоя бизнес?

Досега повече от 9000 компании са се обърнали към услугите, предлагани от Flip Business за конкретни решения  относно оптимизиране на разходите и повишаване на индексите за устойчивост. Твоята компания може да е една от тях. 

Но нека  разгледаме предимствата едно по едно:

•  Ефективност на разходите

Срещу значително по-ниска цена, до 40% в сравнение с новите продукти, ти се възползваш от високопроизводителни устройства, проверени от специалисти  и запазващи качеството си във времето. Освен това получаваш фактура и разходите се приспадат.

•  Индекси на устойчивост

Сега е много по-лесно да покажеш, че те е грижа за околната среда  чрез иновативни решения,както и да бъдеш част от кръговрата на  икономиката. Както потребителите, така и партньорите ти  ще ти благодарят за избрания бизнес подход.

•  Комфорт

Ти  ще  се наслаждаваш на  удобството  да   не допускаш големи вариации на cash flow-а, които могат да дестабилизират твоята бизнес стратегия, защото чрез Flip.bg може да плащаш на фиксирани месечни вноски. А ако решиш да плащаш на вноски, можеш да избереш и по-перформантни модели телефони, тъй като финансовата тежест няма да бъде голяма.

Ако сме те убедили да направиш един SMART избор за твоя бизнес, не се колебай да се свържеш с нас, за да съставим заедно най-добрия план за твоята покупка!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти