Първият учебен ден вече не е финансов кошмар

Платена публикация

Първият учебен ден вече не е финансов кошмар
Снимка: Societe Generale Експресбанк

След дългия сезон на летните отпуски и похарчените пари за почивка и море, идва време за подготовката за първия учебен ден на децата.

Независимо дали искаме да купим всичко необходимо за ученика и дори да направим нова детска стая или освежаващ ремонт в апартамента, възможността да ползваме потребителски кредит ни помага да не се притесняваме за разходите около началото на новата учебна година.

По случай започването на новата учебна година "Societe Generale Експресбанк" обяви специална промоция по потребителски кредит "Експресо" при максимално облекчени финансови условия и олекотена процедура.

Банката предлага промоционална лихва от 9,95% за кредити в левове със срок на изплащане до пет години и не изисква поръчител, както и не събира такса за кандидатстване и управление на кредита.

Клиентите могат да се възползват от промоционалните условия по потребителски кредит и за други цели, като подадат искането си за кредит в срок до 16-ти септември. Желаещите да ползват услугите на банката могат да разчитат на професионален финансов съвет от страна на експертите на "Societe Generale Експресбанк" във всеки един от 150-те офиса на банката в цялата страна.

Пример за кредит 5000 лева за 5 години:

ГПР: 12.56 %;

месечна вноска: 106.11 лв.;

обща дължима сума: 6 613.15 лв.;

такса усвояване: 139 лв.,

такса обслужване на разплащателна сметка: 1.79лв./месечно.

Необходимост от застраховка Живот.

Повече за кредит Експресо можете да прочетете тук!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти