Преоткрий аромата, в който се влюби

Платена публикация

Lenor
Снимка: Lenor

По случай 25-годишнината на Lenor в България един от най-обичаните аромати се завръща под формата на лимитирана серия

Благодарение на паметта имаме способността да пътуваме назад във времето, а ароматът е този, който има силата да ни връща чак до най-далечните спомени. Дори най-финият оттенък на определен мирис може да те отведе назад, във важен ден, в любим момент, който е оставил следа у теб, така както уханието на парфюм върху тъкан.

Познатият на всички аромат на Lenor, който преди 25 години омагьоса домовете, се завръща в лимитирана серия, за да развълнува отново сетивата, с класически нотки на кипарис и ободряващ бергамот, билково ухание в рециклирана и рециклируема опаковка. Вдъхновен от свежия пролетен бриз, емблематичният аромат на Lenor те подканва да се отдадеш на носталгията и с умиление да си спомниш моментите, в които си се почувствал обгърнат от нежност, благодарение на меките завивки, набързо избраните дрехи сутрин или пухкавото одеяло, което винаги ти е чакало на дивана.

Приказката Lenor започва през 1963 г. в портфолиото на Procter & Gamble. Повече от половин век Lenor  продължава да предоставя на своите клиенти най-добрата грижа за тъканите, както и дълготрайна свежест. Около 30 години след появата си, ароматите на Lenor завладяха и България, като бързо се превърнаха в незаменим продукт в българските домове.

През 1998 г. Lenor бе първата марка омекотители, която въведе технологията Scent Bubbles. Тази иновация позволява парфюмът да бъде капсулиран в малки мехурчета, които се запазват върху дрехите по време на последния етап от цикъла на пране. При всяко движение на тялото тези балончета се пукат и освобождават свежест, която продължава още по-дълго.

Брандът не спира да въвежда иновации, за да подари на потребителите неповторимо преживяване за сетивата. Не само че Lenor дарява моменти на интензивна свежест с всяко докосване на тъканите, той удължава живота им. Балсамът в продукта прави материите неустоимо меки на допир, значително намалява появата на гънки, улеснява гладенето на дрехите и ограничава статичния ефект, предпазвайки тъканите от увреждане.

„Стремим се да подобряваме живота на нашите потребители чрез разработване на висококачествени продукти, а освен това осъзнаваме, че носим отговорност за опазването на околната среда. Ето защо непрекъснато проучваме области, в които можем да бъдем полезни и да направим нещо значимо. С отбелязването на това празнично събитие искаме възраждането на първия Lenor на българския пазар да върне на българите приятните спомени и свежестта, която са усетили преди 25 години.“, каза Разван Резмерита, Директор Комуникации Fabric Care за Югоизточна Европа, в Procter & Gamble.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти