Подарете здрава кожа с ексклузивните коледни промоционални комплекти на Vichy

Платена публикация

жена
Снимка: iStock

Погрижете се за любимите си хора с подаръци, които дават приоритет на здравето и красотата на кожата. В промоционалните комплекти на Vichy ще откриете кремове от четирите емблематични гами на бранда, които се предлагат с 20% отстъпка от обичайната им цена, плюс ежедневен SPF50+ флуид като специално предложение

Този сезон Vichy ви кани да се отдадете на празничния дух и да изберете един от най-ценните подаръци – този на здравата и сияйна кожа. Брандът представя своите специално подбрани промоционални комплекти, с които да зарадвате себе си и своите близки.

Създадени като персонализирани протоколи за грижа за кожата, тези осем вида комплекти се грижат за различни типове кожа и се справят с разнообразни състояния на кожата. Може да намерите два протокола против стареене и за хидратация, които съответно са насочени към нуждите на различните типове кожа (комплектите предлагат възможност за избор от продукти подходящи за суха, нормална до мазна или всички типове кожа), гарантирайки, че всеки човек може да намери своята перфектна комбинация сред тях. 

Първата стъпка в протокола включва избор на крем за ежедневна грижа от добре познатите гами на бранда, които отразяват най-новите научни постижения в дерматологията. Те включват:

-    Liftactiv Collagen Specialist - продукт за всеки, който търси значителен противостареещ ефект, коригиращ всички признаци на загуба на колаген в кожата; 

козметика
Снимка: Vichy

-    Liftactiv Supreme - дневен крем против бръчки с цялостен лифтинг ефект през целия ден;

vichy
Снимка: Vichy

-    Neovadiol (Perimenopause и Postmenopause)  - грижа за кожата, която подобрява еластичността и плътността през менопаузата; 

козметика
Снимка: Vichy

-    Minéral 89 - продукт, който укрепва кожната бариера и предлага интензивна хидратация на кожата в продължение на 72 часа;

козметика
Снимка: Vichy

В промо комплекта, всеки един от тези продукти се предлага с намаление от 20% от цената си.

Втората стъпка подчертава важността на UV защитата и окуражава ежедневното й нанасяне, независимо от сезона. Затова като допълнително специално предложение, всеки комплект включва и Capital Soleil UV-Age Daily SPF 50+ ежедневен флуид 15 ml. 

Този празничен сезон мотото на Vichy е “добре поддържаната кожа е ценен дар”. Именно в него се крие същността на кампанията - да подчертае значението на грижата за себе си, но и за любимите хора. Радвайте се на уюта на Коледа, ценете празничните дни и не забравяйте, че здравата, добре поддържана кожа е един от най-ценните подаръци, които можете да дадете на себе си и на хората, които обичате.

Промоционалните комплекти се предлагат в аптеките, но наличността им може да варира в различните аптеки. Валидни са от 15.11. до 30.12.2023 г. или до изчерпване на количествата.

Повече информация за продуктите, промоцията, както и за цялата гама на Vichy можете да намерите на сайта vichy.bg.
 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти