Парфюмите на звездите

Платена публикация

Parfimo
Снимка: Parfimo.bg

Възхищението ни от някои знаменитости е безкрайно. Много хора без колебание купуват парфюми, на чиято опаковка красиво е изписано името на звездата. При други е точно обратното. Някои холивудски звезди не ни вдъхват доверие заради скандалите си, а същото се очаква и от техните аромати. Но невинаги трябва да е така. Както всичко - има любими и по-малко любими. Така и в света на парфюмите има такива, които обичаме, и такива, които за нищо на света не бихме избрали за себе си. Искате ли да разберете какви парфюми обичат известните личности? Предлагаме ви някои любопитни факти от техния свят.

Parfimo
Снимка: Parfimo.bg

КАКВИ СА ПАРФЮМИТЕ НА ЗНАМЕНИТОСТИТЕ

Някои парфюми са създадени специално за предпочитанията на съответната известна личност и след това са пуснати в продажба, а звездата става рекламно лице на парфюма. Други избират от редица налични аромати и ги носят без да ги афишират. В никакъв случай не е вярно, че всички знаменитости носят много интензивни и наситени парфюми. Вярно е обратното твърдение. Когато една знаменитост минава по червения килим и стотици обективи са насочени към нея, тя не би искала да задуши феновете и фотографите с аромата си, нали? За да няма недоразумения, думата „парфюм“ е един от утвърдените термини. Ако кажем, че купуваме парфюм, това не означава автоматично, че купуваме Eau de Parfume, а може да бъде Eau de Toilette или одеколон. Например Дъстин Хофман, Мел Гибсън или Джак Никълсън предпочитат одеколони вместо парфюми. И ги използват всеки ден без да се налага да се занимават с това къде, кога и какво да носят.

НОСЯТ ЛИ ИЗВЕСТНИTE ЛИЧНОСТИ ПАРФЮМИТЕ, КОИТО РЕКЛАМИРАТ

Какво мислите? Отговорът е: Да и не. Когато нечия звезда се появи на Алеята на славата, това е голяма чест, а да дадеш името си на аромат е подобна радост. Но не забравяйте, че никой не ползва за цял живот някакъв аромат. Вие също не го правите. Както самият Антонио Бандерас заяви наскоро пред модните списания - той носи своята марка аромати, но предпочита парфюм от марка Dior в допълнение към тях. Подобни възгледи имат също Дейвид Бекъм и Наоми Кембъл. Те се гордеят със своите парфюми. И има защо - те са невероятни.

Parfimo
Снимка: Parfimo.bg

КАКВИ ПАРФЮМИ НОСЯТ ФИЛМОВИТЕ ЗВЕЗДИ

Освен ако не става въпрос за нишов аромат или парфюм, направен специално по поръчка, тогава звездите предпочитат да избират добре познати марки като Chanel, Guess, Armani, Calvin Klein. На тях залагат спортисти, политици, певци и телевизионни личности. Искате ли да имате същия парфюм като на звезда от световна величина? Току-що ви разкрихме техните любими марки.

Parfimo
Снимка: Parfimo.bg

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти