Остава по-малко от месец до крайния срок за кандидатстване по програма ,,Заедно в час”

Платена публикация

Остава по-малко от месец до крайния срок за кандидатстване по програма ,,Заедно в час”
Снимка: netinfo

Първи май е последният срок за кандидатстване за програма ,,Заедно в час” тази година. За последните 6 месеца повече от 3000 човека са заявили интерес към програмата през този сезон за подбор. Вече седма година ,,Заедно в час” търси хора за пример, нови за образователната система, които да започнат работа като вдъхновяващи учители на ученици от уязвими общности в цялата страна, в училища партньори на организацията.

Снимка: netinfo

За кандидатстване не е нужен опит като учител, нито предварително придобита професионална квалификация ,,учител”. Необходима е завършена бакалавърска степен (до 15 септември 2017г.) и нагласа, че всяко дете заслужава равен достъп до качествено образование. Като част от програмата те ще могат да допринесат за положителна промяна в образованието, докато развиват и усъвършенстват собствените си умения. Преди началото на учебната година всеки участник преминава през интензивно лятно обучение, което го подготвя за работата в училище . Ако успешните кандидати не притежават професионална квалификация „учител“, ,,Заедно в час” помага и за придобиването на такава в партньорство с акредитирани университети в рамките на програмата.

Снимка: netinfo

Одобрените кандидати ще започнат обучението си през юли и ще влязат в училище от септември 2017 г. Те стават учители за две години в училища партньори на ,,Заедно в час” в някой от 13-те региона, в които организацията планира да работи от септември 2017г. - Велико Търново, Враца, Ловеч, Монтана, Пазарджик, Перник, Плевен, Пловдив, Разград, Сливен, София град, София област и Стара Загора.

Снимка: netinfo

По време на двете години, през които ще преподават като част от програмата, участниците получават от ,,Заедно в час” месечен финансов стимул в размер на 500 лв. като допълнение към заплатата от училище.

Кандидатури за участие в програмата се приемат до 1 май 2017г. на сайта на организацията – www.zaednovchas.bg.

Снимка: netinfo

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти