Ново: Nivea Hairmilk Шампоан и балсам за цялостна грижа

Платена публикация

Ново: Nivea Hairmilk Шампоан и балсам за цялостна грижа
Снимка: netinfo

С новата си синя серия за коса Nivea комбинира над 100 годишния си опит в грижата за косата с последните иновации – за да вдъхне нов живот на твоята коса.

Грижата за косата е от голямо значение за много жени. Те отделят време да поглезят косата си с маска, нежен масаж на скалпа или просто използвайки шампоан и балсам. Но как хората са почиствали косата си и как са се грижили за нея преди повече от 100 години?

Още от 1912 Nivea помага на жените да имат красива и здрава коса – благодарение на продукт, който носи името на последната иновация от Nivea: Hairmilk. Неговата формула почиства нежно подхранвайки интензивно косата. Тогава това е било голяма иновация, тъй като повечето продукти за коса по това време са били прекалено груби за ежедневна употреба. Вдъхновени от наследството и водени от опита и желанията на потребителите Nivea лансира новите шампоан и балсам Nivea Hairmilk.

Най-добрите съставки на Nivea за коса пълна с живот

Формулата на новия шампоан Hairmilk дава на сухата и леко стресирана коса всичко, от което се нуждае, като я регенерира без да я утежнява – революция във възстановителния сегмент! В основите на формулата са млечни протеини: това са естествено добити съставки, които подсилват косъма от корените и го възстановяват.

Освен млечните протеини, формулата съдържа Eucerit и масло от макадамия. Маслото от макадамия е познато със свойството си да прониква дълбоко в косъма и да подобрява еластичността, докато Eucerit запечатва повърхността на косъма и по този начин я защитава от външни влияния.

Eucerit - „разкрасяващата вакса“ разработена от Nivea, е извлечена от естествена вълна. Тя дава на косата красив блясък. Освен цялостното, но нежно почистване, формулата подсилва косата в дълбочина и ѝ придава допълнителна сила. Млечната, нежна формула обгръща всеки кичур коса. Потребителите потвърдиха, че това е повече от шампоан – косата получава всичко, което ѝ е необходимо и е изпълнена с живот.

Любимият Nivea аромат

Шампоанът и балсамът Nivea Hairmilk са последната иновация, с която грижата за косата се връща в ядрото на марката Nivea. Синята опаковка напомня за наследството от Nivea. Надписа „Hairmilk” e специално създаден за този продукт, вдъхновен от оригиналния Nivea Крем, той е модерна и женствена интерпретация на шрифта. Освен това и шампоанът, и балсамът са с типичния Nivea аромат, преработен специално за шампоаните – аромат познат и обичан от поколения, свързван с грижа, любов и защита. Серията Nivea Hairmilk комбинира най-доброто от наследството и иновациите: за регенерирана, красива и пълна с живот коса.

Nivea Шампоан Hairmilk, 250 ml & 400 ml
Nivea Балсам Hairmilk, 200 ml

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти