Ниацинамид - запомнете добре тази съставка! Коригира и най-упоритите несъвършенства по кожата (петна, бръчки, разширени пори)

Платена публикация

кожа
Снимка: Freepik

Ако страдаме от пигментни петна по кожата, разширени пори, зачервявания, повяхнал тен и отпускане, трябва да знаем, че има съставка, която може много да ни помогне! Витамин Б3, познат още като Ниацинамид, има изключително въздействие върху красотата на нашата кожа и то в много посоки. Участва в обмена на въглехидратите и липидите, окислително-възстановителните реакции, нормализира състоянието на кожата. Редовната употреба на качествена козметика с Ниацинамид е гаранция, че кожата ни ще бъде гладка, стегната, тенът равен и сияен. Много хубав и ефективен крем за лице с Ниацинамид предлага любимата българска марка COLLAGENA - NIACINAMIDE Correct Cream. Можете да го разгледате ТУК.

Bioline
Снимка: Bioline

Поради способността да реши много проблеми с кожата, Ниацинамид е наричан "магическата съставка". И има защо! Намалява пигментациите и се противопоставя на появата на нови, като инхибира синтеза на меланин. Регулира производството на себум, свива разширените пори и матира тена. С високата си антиоксидантна активност предпазва от преждевременното състаряване на кожата. Стимулира производството на серамиди и образуването на еластин и колаген. Резултат - кожа с по-млад вид и по-малко бръчки и фини линии. В състава на NIACINAMIDE correct cream COLLAGENA Codé въздействието на Ниацинамид е отлично допълнено с колаген, хиалуронова киселина, Центела Азиатика и витамин C. Формулата дава бързи видими резултати за млад и красив вид на кожата. Повече информация ще намерите ТУК.

Освен чудесния ефект срещу пигментни петна, бръчки и пори, Ниацинамид засилва естествените защитни сили на кожата, като участва в регенериращите процеси на кожната бариера. Успокоява раздразнената кожа, намалява зачервявания, има антибактериален ефект. Ето защо, използвайки редовно козметика с Ниацинамид, осигуряваме на кожата си идеална грижа, коригираме несъвършенствата и я поддържаме еластична и с равен тен. Можете бързо да се убедите в положителните резултати, като поръчате COLLAGENA - NIACINAMIDE Correct Cream още сега от ТУК.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти