Незабравимо изживяване на потребителите в хотелиерския бизнес

Платена публикация

хотел изтривалки
Снимка: PR архив

Една изтривалка може да служи не само като средство за безопасност и поддържане на хигиена, но и като акцент в помещението, ако дизайнът е подходящ. В хотелиерския бизнес имиджът е изключително важен, а високата хигиена е една много голяма част от него. Именно това прави изтривалките под наем, които Lindstrom предлага, перфектното решение за хотелиерския бизнес – красиво, хигиенично и без нужда от поддръжка от Ваша страна.

Мръсотията остава още на входа

Посрещането на гостите в хотела играе голяма роля. Поставена на правилното място, в случая на входната врата, изтривалката на Lindstrom ще спре мърсотията още на входа, което ще подсигури чисто и хигиенично фоайе. Нашите изтривалки могат да бъдат изработени изцяло по ваш дизайн, като освен логото на хотела, това може да включва и хубаво послание, което да накара гостите да се усмихнат още с влизането.

Бъдете различни и затвърдете добър имидж

Изтривалките на Lindstrom направени по ваш дизайн ще затвърдят добрия имидж на хотела, както и ще ви направят различни, и по-добри от конкуренцията. Подходящата изтривалка ще поддържа чистота в помещението, е което е поставена постоянно, което ще допринесе за добро име и представяне пред клиентите.

Подсигурете незабравимо преживяване за клиента

Изтривалките на Lindstrom ще подсигурят комфорт на гостите, като едновременно с това поддържат чистота и хигиена. Гостите ще могат да се насладят на престоя си и на прекрасния вид на хотела.

Спестете време, усилия и пари

Услугата за изтривалки под наем гарантирано ще спести време и усилия на персонала на хотела, който отговаря за чистотата на помещението. Това ще доведе до повече време за други важни задачи и в дългосрочен план – до сериозна сума, спестена от препарати, нови изтривалки и пране.

А как работи нашата услуга?

След като разберем за интересът ви към услугата за изтривалки под наем на Lindstrom, наш специалист ще посети хотела. Той ще предложи вариант, подходящ за вашия бизнес, като ще изготви и ценова оферта, базирана на честотата на смяна на килимчетата. След като подпишем договор, ние се заемаме с производство на нужните бройки.

Както вече знаете, изтривалките могат да бъдат дизайнерски, или стандартни – в зависимост от това, което поискате. В случай, че се спрете на дизайнерските изтривалки на Lindstrom, ние ще ги изработим по изцяло ваш дизайн. След като продуктите са готови ще ги поставим в помещението. От този момент отговорността за тяхната поръчка е изцяло наша – ние ще сменяме изтривалките, ще перем използваните и в случай на повреда или дефект, ще се погрижим за това.

Ние от Lindstrom се стремим да бъдем максимално безвредни за околната среда. Именно за това изтривалките ни се използват възможно най-дълго, а тези, които са негодни за употреба биват изхвърлени по екологичен начин.

Ако искате да научите повече и да се възползвате от нашите услуги, свържете се с нас на мейл infobg@lindstromgroup.com или на телефон + 359 2 841 11 10.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти