Натурална формула за регулиране на наднорменото тегло

Платена публикация

Натурална формула за регулиране на наднорменото тегло
Снимка: Thinkstock

Ксанадиет е революционна натурална формула за регулиране на наднорменото тегло и затлъстяването. Тя спомага за намаляване чувството на глад, значително редуцира натрупването на мазнини, контролира нивата на кръвната захар и регулира холестерола.

Затлъстяването

От затлъстяване страдат повече от един милиард хора по света. Оказва се, че наднорменото тегло и затлъстяването са основен здравословен проблем.

Жените по-често са засегнати от него в сравнение с мъжете, защото техният организъм е по-склонен към натрупване на мазнини. Това е бързоразвиващо се явление, което засяга не само възрастните, но и децата.

Затлъстяването може да се развие във всеки един период от живота ни, а факторите, които спомагат за неговата поява са: стресът, прекратяването на спортните занимания, бременност и раждане, менопауза, продължителният заседнал начин на живот или ендокринните заболявания.

Има и други фактори, които оказват влияние върху наднорменото тегло и това са : наследственост, генетични фактори или някои фактори на околната среда.

Голяма роля при натрупването на излишни килограми имат качеството на храната и начинът на самото хранене.

Последици от наднорменото тегло:

Често хората с наднормено тегло натрупват  мастни наслоения, които обхващат и вътрешните органи и затрудняват техния режим на работа, защото изискват повишено натоварване.

Именно затова излишните килограми винаги способстват за появата на съпътстващи заболявания като: захарен диабет, артериална хипертония,  ставни проблеми,  нарушения в храносмилането,  развитие на онкологични заболявания или дори нарушения на детеродните функции.

Отслабването

Отслабването и редуцирането на килограмите освен чисто естетическо предимство, дава на тялото и възможността за един по-пълноценен и здравословен живот.

То обаче трябва да става постепенно, тъй като при рязка загуба на тегло, интензивността на всички процеси в организма се намалява, а това вреди на имунната система.

Ксанадиет е медицинско изделие създадено да подпомага загубата на тегло при хора с наднормено тегло и затлъстяване.

Продуктът съдържа Fibragum - комплекс от растителни полизахаридни макромолекули извличани от фибри от семена на сминдух и слюкоманан с висока желираща сила. Когато се приема с голямо количество вода, растителните макромолекули образуват желатинова маса, която улавя мазнините и въглехидратите и по този начин намалява тяхното усвояване.

Fibrаgum® образува по-стабилни емулсии, като свързва мазнините и образува вискозен филм върху тяхната повърхност, ограничавайки абсорбцията им.

Благодарение на желиращите свойства на растителните макромолекули в Ксанадиет, се ограничава абсорбирането на мазнините и се подпомага чревния транзит. Те нарастват по обем и запълват стомаха, давайки усещането за ситост и намаляват чувството на глад.

Фибрите наричани още влакнини или баластни вещества, съдействат за намаляване на апетита, тъй като засищат организма. Те помагат при запек и други проблеми с дебелото черво, понижават нивото на „лошия" (LDL) холестерол, като затрудняват пълното усвояване на някои мазнини, и намаляват риска от атеросклероза на съдовете.

Освен това фибрите свързват канцерогените и токсините в храната и по-бързо ги изхвърлят от организма, забавят скоростта на смилане на сложните въглехидрати и така понижават гликемичния им индекс. Те забавят усвояването на простите въглехидрати и подпомагат отслабването.

Действие на фибрите от семена на сминдух:

Високото съдържание на фибри в семената от сминдух помага за отделянето на токсичните продукти от организма. Те понижават нивата на кръвната захар чрез забавяне на процеса на усвояване на въглехидратите, като по този начин се регулират нивата на глюкозата в кръвта.

Галактомананите, които се съдържат в семената на сминдуха възпрепятстват усвояването на холестерола и съдействат за неговото намаляване

Филм образуващото действието на фибрите от семената на сминдух спомагат за забавяне на усвояването на въглехидратите.

Това дава възможност да се избегне гликемичния пик и всичко, което е свързано с него: покачване на концентрацията на инсулин, превръщането на глюкозата в липидни натрупвания и ранна поява на усещане за глад.

Действие на Глюкоманан:

Глюкоманан е сложен въглехидрат, който принадлежи към групата на фибрите и представлява растителни влакна без почти никакви мазнини, получаван от грудките на картофената палма (японското дърво кониаку).

При разтваряне във вода глюкомананът образува силно вискозен разтвор. Набъбвателната му способност е равна на до 200 пъти от неговия обем.

Той действа като увеличава вискозитета по време на храносмилането, чрез образуване на вискозен гел, който образува несмилаемо покритие около хранителните частици.

Това го  превръща в идеалното средство за отслабване без глад, тъй като създава продължително усещане за ситост.
Намалява скоростта на усвояване на въглехидратите, спомагайки за предотвратяване на внезапните пикове в стойностите на кръвната захар.

Играе съществена роля и в прочистването на организма, като абсорбира ненужните вещества, образуващи се в хода на храносмилането и отделянето им в червата.

Той подпомага извеждането на излишните мазнини и отпадъчните продукти вън от тялото.
Регулира чревната дейност и спомага за елиминирането на запека.

Забавя и улеснява процеса на храносмилане.
Спомага за поддържане здравословните нива на холестерола, триглицеридите и кръвното налягане.

Медицинското изделие Ксанадиет оказва добре балансиран ефект върху абсорбцията на въглехидрати, липиди, холестерол и жлъчни киселини, без да въздейства на ензими или рецептори.

Ксанадиет съдържа и FOS-фруктоолигозахариди - пребиотици, които не се хидролизират от чревните ензими, така че достигат червата структурно непроменени и насърчават растежа и действието на полезните чревни бактерии, по-специално на Бифидус бактериите.

Ксанадиет е един добре поносим и безвреден продукт, без нежелани странични действия, който  оказва благоприятна роля при телесната редукция, поддържането на добър метаболитен баланс, коректната инсулинова чувствителност и нормални нива на кръвната захар и серумните липиди.

Той дава едно ново, модерно и ефикасно решение в борбата със затлъстяването и метаболитните нарушения. 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти