Насладете се на красотата на звука със стилните HUAWEI FreeBuds Lipstick

Платена публикация

HUAWEI
Снимка: HUAWEI

Когато става дума за слушалки, няма нужда да се споменава, че звукът е приоритет. Въпреки това е важно да се отбележи, че макар и звукът да е ключов, има и редица други неща, които трябва да се вземат предвид, когато става дума за слушалки – неща, които да задоволят всички сетива, включително зрение, докосване, звук и вкус. Новите HUAWEI FreeBuds Lipstick не само предлагат невероятно аудио изживяване, но също така могат да се похвалят и с уникален и впечатляващ външен вид и характеристики, които вдъхват живот на продукта и го правят нещо повече от чифт безжични слушалки.

Красота отвътре и отвън

Красотата идва отвътре навън. HUAWEI FreeBuds Lipstick перфектно обобщава това твърдение. Започвайки с външния вид, HUAWEI FreeBuds Lipstick притежават специален дизайн, кoйто измества традиционния калъф за слушалки.

Външният вид, наподобяващ червило, предлага уникален чар и внася закачливост и изтънченост на продукта. Не само това. HUAWEI FreeBuds Lipstick се предлага в ароматизирана подаръчна кутия, за да пресъздаде красивите романтични  моменти от живота и да добави допълнителна нотка удоволствие.

Първокласният и минималистичен дизайн го прави не просто калъф за зареждане, а и луксозен аксесоар, който може да се носи като бижу – истинско удовлетворение за зрителните сетива. Проектиран от екип от центъра за естетически изследвания на Huawei в Париж и отдела за продуктов дизайн в Китай, дизайнът на HUAWEI FreeBuds Lipstick е възможно най-емблематичният. Изчистените линии отрязват 3D структурата и разделят малката повърхност, което допринася за нейния първокласен и уникален вид.

HUAWEI
Снимка: HUAWEI

Красотата е в докосването

Не просто виждате майсторството, но и го усещате.

В сравнение с пластмасовия материал, който обикновено се използва за традиционните TWS калъфи за зареждане на слушалки, HUAWEI FreeBuds Lipstick използва неръждаема стомана, която е преминала през процес с висока температура до 1300°C и като допълнение е добавен редкият микроелемент молибден (Mo), което значително подобрява устойчивостта от корозия, устойчивостта при висока температура, хипоалергенните качества и поддържа блясъка и гладкостта след продължителна употреба. Това е необходимо, за да се достигне до по-добра текстура, по-елегантна и по-впечатляваща естетика.

Дизайнерите на HUAWEI FreeBuds Lipstick приложиха CNC процес, с който модифицират детайлите до милиметри и успяват да полират малки участъци с размери от 0,5 мм. Това не само запазва безупречния външен вид, но също така гарантира, че чувството при допир е по-деликатно, а повърхността копринено гладка.

Не е лесно да имаш продукт, който е толкова приятен на допир. Повърхностното полиране на HUAWEI FreeBuds Lipstick e преминал през три процеса на грубо, средно и фино полиране. Корпусът от луксозна неръждаема стомана е изграден в резултат от над 30 дизайнерски процеса и е полиран до свръхвисоко ниво, създавайки гладка като огледало повърхност. Вижте красотата, отразена с всеки поглед.

Звукът е удоволствие

Слухът е най-важното сетиво, когато става въпрос за аудио продукти. Huawei внедрява водеща в индустрията технология за open-fit слушалки, която предлага активно шумопотискане, AEM технология и удобният дизайн на HUAWEI FreeBuds Lipstick, осигуряват изключително изживяване при слушане. HUAWEI FreeBuds Lipstick не само предлага невероятно слушане на TWS аудио, но дори и самият калъф предлага изключителен звук.

HUAWEI
Снимка: HUAWEI

Калъфът за HUAWEI FreeBuds Lipstick се предлага с магнетичен дизайн, който притежава уникален звук при затваряне. Има два вградени магнита, които се намират в капака и в долната част на HUAWEI FreeBuds Lipstick. Поясът и вътрешната част на слушалките са прецизно оборудвани с микромагнити. Магнитната сила е точно измерена чрез симулация, която е преминала през многоизмерни тестове, за да използвате слушалките безопасно и свободно при движение.

Моден вкус

Истинската мода съчетава вкус с дързост. HUAWEI FreeBuds Lipstick е перфектният аксесоар към всеки модерен тоалет. От изящно облекло до нещо по-семпло, калъфът за слушалки допринася към всяка една модна комбинация.

Класическата комбинация от черно и златно в дизайна на калъфа и бляскавите червени слушалки придават изтънченост на вашия тоалет по начин, по който не много технологични продукти могат. Можете да комбинирате и съчетавате с други аксесоари и да показвате HUAWEI FreeBuds Lipstick точно така, както бихте направили с едно бижу.

HUAWEI FreeBuds Lipstick удовлетворява всички сетива, а това е нещо, което малко аудио продукти могат да предложат. Тези очарователни и уникални слушалки са много повече от дизайн или от звук, те обхващат стил и стойност и допринасят за изключително качество на звука, смел дизайн и луксозна цялостна визия.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти