Най-вкусните рецепти от всяка майка, приготвени и във вашата кухня!

Платена публикация

Най-вкусните рецепти от всяка майка, приготвени и във вашата кухня!
Снимка: Philips Multicooker

Всяка заета дама си мечтае за повече свободно време – за себе си, за близките си хора. Но от нея се очаква толкова много… Всяка майка има своята специална рецепта, която само тя приготвя – по перфектен начин. Но нима изкуството да готвиш не изисква време…

Philips Multicooker е отговорът на всички тези дилеми и Вашият нов, незаменим помощник в кухнята.

Мултифункционалният уред за готвене на Philips ще Ви даде възможността да приготвяте най-вкусните и обичани традиционни рецепти (супа топчета, пълнени чушки, зелеви сарми и дори домашно кисело мляко), докато междувременно се наслаждавате на онези моменти, за които досега не Ви е оставало време!

Philips Multicooker ще Ви изненада особено приятно както с разнообразие от рецепти, които можете да приготвите, така и с техния още по-добър вкус. Multicooker разполага с 12 различни програми за готвене и 22 настройки за температурата, а дори когато нямате възможност да седнете на масата веднага щом храната е готова, с опцията за поддържане на топлината ястието Ви ще Ви очаква идеално затоплено.

Уредът идва с 3D технология за подгряване, която разпределя топлината равномерно, осигурявайки ястия със страхотен вкус.

Philips Multicooker разполага и с вътрешен съд с дебелина 2 mm, който разпределя равномерно топлината и предпазва от загаряне, както и със специална книжка с рецепти.

Освен че изглежда наистина привлекателно и ще се впише чудесно в кухнята, Philips Multicooker е особено компактен и лесен за поддръжка - удобната дръжка на уреда не се загрява, така че можете лесно да го пренесете навсякъде и по всяко време. Така без проблем ще можете да приготвите всички вкусни и здравословни ястия, на които държите – когато и където пожелаете.

И защото Philips, също като Вас, вярва в качеството на продуктите си, сега разполагате с възможността да тествате Philips Multicooker в рамките на цели 60 дни! Ако продуктът не отговори на очакванията Ви, можете да получите обратно пълната заплатена сума!

За да разберете повече за Philips Multicooker, както и за да се уверите, че точно той е това, което Ви трябва, за да имате и Вие своята малка, но вкусна тайна - www.philips.bg/cooker.
 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти