Награди за най-добрите домакини

Платена публикация

Награди за най-добрите домакини
Снимка: netinfo

20 домакини ще спечелят модерни таблети, с които ще могат нон стоп да следят любимите си рецепти, последните новини от света на кулинарното изкуство и да импровизират все по-смело в кухнята.

Условието е само да участват в конкурса “Спечели с рецептите на “Краси”, който тази година стартира навръх 20-ия юбилей на пловдивската компания – производител на традиционната българска майонеза.

Рецептата на избраното ястие, което се приготвя с майонеза, трябва да се изпрати на специалната форма в сайта на конкурса.

Надпреварата за най-добра кулинарна идея стартира в полунощ на 20 октомври и само през първия час бяха изпратени над 250 рецепти. Конкурсът продължава до 24.00ч. на 05 ноември, когато ще бъде преустановено получаването на заявки.

През изминалите 7 години събитието печели все по-голяма популярност, а почитателите на продукта са мъже и жени от всички възрасти. Майонеза “Краси” е доказала своите качества през последните две десетилетия и е предпочитаната марка, заради традиционния български вкус.

Tя се произвежда само и единствено от екологично чисти продукти и натурални, ароматни подправки, без заместители и изкуствени подобрители.

В историята на конкурса има и щастливи победители мъже като Нено Дяков от Сливен, който спечели екзотична почивка в Египет през 2010г, а през 2012г за призовите места се състезаваха над 17 200 рецепти от цялата страна.

В конкурса могат да участва всички над 18 години.

Цялата информация за правилата и наградите тази година може да се намерят на сайта!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти