Мицеларна вода за всеки тип кожа

Платена публикация

Мицеларна вода за всеки тип кожа
Снимка: NIVEA

"Продуктът представлява високо ефективна почистваща течност, която е базирана върху мицелна технолоция. Микроскопични "топчета" (мицели), съставени от амфифилни молекули обграждат замърсяванията като грим и липиди, така че да могат лесно да бъдат отстранени от кожата.

Не е необходимо изплакване", казва Джесика Шефър от Лаборатория продукти за основна грижа за лицето, отдел Проучване и развитие на нови продукти в Байерсдорф. 

NIVEA 3 в 1 Мицеларна вода Иновативната Мицеларна вода 3 в 1 с декспантенол и екстракт от гроздово семе почиства, отстранява грима от лицето и очите и хидратира само в една стъпка.

Почиства изключително нежно, но същевременно много ефективно. Благодарение на своята мицелна технология, не е необходимо да се изплаква и по този начин не се нарушава естествената бариера на кожата.

Мицелите работят като магнит: когато се нанесат на памучно тампонче, те обграждат мазнината и грима със своя център, като запазват водата по повърхността си. По този начин не изсушават кожата и не е необходимо да се използва тоник след употреба.

Декспантенол, известен още като про-витамин В5, се превръща от кожата в пантотетична киселина. Известна е със своята способност да подпомага регенерацията на кожата, да подобрява способността ѝ за задържане на влага и да подсилва естествената защитна бариера на кожата.

Екстрактът от гроздово семе е създаден от семките на гроздови зърна, които съдържат 15% чисто масло, богато на линолеична киселина, лецитин и натуралните антиоксиданти проциадин и витамин Е.

Антиоксидантите предпазват кожата от оксидативен стрес, а линолеичната киселина е позната като ефективна при подпомагане регенерацията на клетките и възстановяване на клетъчната бариера.

Не съдържа алкохол, парфюм, силикони и оцветители. Подходяща за чувствителна кожа.

200 ml, 7.49лв
На пазара от февруари 2014
Всички цени са препоръчителни цени на рафта. 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти