Мария Илиева с ударна доза участия по морето

Платена публикация

Мария Илиева
Снимка: Samsung

Кралицата на българската поп музика традиционно няма да почива през лятото. На 05.06. Мария Илиева ще открие сезона в бар First Line в Кранево. Двамата с Криско са подготвили избухващо изпълнение на песента на 2014 „Видимо доволни”.

Мария ще представи и новия си хит „Така да е”.

Само седмица след премиерата му, дуетът с хип-хоп сензацията Атанас Колев се превърна в една от най-слушаните и въртяни български песни.

Видеото, дело на Николай Нанков, вече има над 400,000 гледания в интернет, а „Така да е” е определяна от феновете като „хитът на лято 2015”. Песента светкавично се изкачи до първото място в класацията на VBox7 за българска музика, а в българския магазин на iTunes достигна третото място в деня на представянето ѝ там.

В Кранево Мария Илиева ще изпълни „Така да е” на живо за втори път това лято. Певицата пусна в социалните мрежи видео, показващо реакцията на феновете при първото изпълнение на песента само два дни след премиерата ѝ и бe видимо доволна, че всички вече я знаят и се забавляват на нея.

На 05.06. в бар First Line на сцената до певицата ще са музикантите ѝ Георги Янев (китара), Мартин Ташев (тромпет и вокали) и DJ Mr Moon (програминг, синтезатор, перкусии).

Следващото морско участие на поп дивата е в пиано бар NOTI в Свети Влас на 18.06.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти