Look Book есен-зима 2013/14

Платена публикация

Look Book есен-зима 2013/14
Снимка: Сердика Център

В новия Look Book есен-зима 2013/14 Сердика Център представя 10-те най-силни тренда за сезона. В материите се откроява туидът, любимият материал на Коко Шанел и английските благородници , който покрива тялото от глава до пети и идеално си партнира с уютните плетива, класическия деним и състарената кожа с ефектни изтърквания. 

Десенът ни връща към шотландското каре, което за пореден път се завръща на подиума – и то не само в дамския, но и в мъжкия гардероб. Обичайната му привързаност към червения цвят този път отстъпва пред нови увлечения като нюансите на сиво и млечно бяло, синьо, бордо и масленозелено, без да пропускаме класическото съчетание на черно и бяло.

Силно вталеният силует и хладният сексапил в духа на кино дивите от 40-те и 50-те години не просто се завърнаха на модната сцена, но и играят главнa роля в сюжета на есенния сезон.

Факт е, че нищо не прави фигурата така женствена, както убедително пристегнатата талия, а нейни верни съюзници са разкошните поли във формата на лале, трапец или плътно обгръщащите бедрата поли-молив. Не са пропуснати и цветовете на сезона: розово и синьо.

Цветът на сладките парфюми и захарните изкушения вдъхнови дизайнерите да разгърнат нежната палитра на розовия цвят, демонстрирайки подчертано пренебрежение към ярките й нюанси.

В резултат на преден план излязоха тъканите, обемите и изящните принтове, а вместо с момичешка дързост розовото ни завладя с новооткритата си спокойна елегантност. При синьото пък нюансите са толкова многобройни, колкото и възможностите за избор - oт аквамарин и петрол до тъмно индиго, oсобено в комбинацията им с черно – най-актуалната цветна двойка за сезона.

Специално внимание е отделено на гладката черна кожа и анималистичните принтове, без които зимният сезон вече не може. В допълнение в Look Book есен-зима ще Ви запознае със сблъсъка на подиума този сезoн – Мини срещу Класическата черна рокля, овърсайз тренда и един тотално нов прочит на спортните облекла. Не е пропусната и нежната тема на бельото.

Този сезон, за първи път Сердика Център ще представи и интерактивна видео версия на Look Book-a, в която клиентите на центъра могат да видят селекция от най-добрите аутфити в движение и чрез клик върху тях да получат информация за бранд, магазин и цена на артикулите. Влезте в крак с модата от 1 октомври ТУК!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти