„Лили Дрогерие“ откриха своя 100-тен магазин в България

Платена публикация

Лили Дрогерие
Снимка: Лили Дрогерие

„Лили Дрогерие“ е първата верига на пазара за дрогерийни стоки в България, която вече оперира със 100 магазина. Така 11 години след откриването на първия си обект в София, „Лили Дрогерие“ откри своя 100-тен магазин на 11 декември 2021г. Само за последните два месеца от 2021 година веригата откри свои пет нови магазина в Смолян, Сандански, Петрич, Дупница и Панагюрище и вече присъства в 30 града у нас. През новата 2022 година „Лили Дрогерие“ ще празнува юбилейния си магазин. 

„За 11 години успяхме да се превърнем в една от най-разпознаваемите вериги за козметика и битова химия в страната. Въпреки трудните за планиране последни две пандемични години, „Лили Дрогерие“ продължава да разраства присъствието си в България и да доказва своя ангажимент да бъде близо до своите клиенти. Тяхното удовлетворение е най-добрата препоръка, която можем да получим. Като за нас близост означава освен широко географско присъствие и качество на разумна цена. Затова в сътрудничество с водещи дерматолози и фармацевти разработихме над 15 собствени бранда. Инвестиционните ни планове за 2022 г. продължават да са все така амбициозни, като още 10 нови обекта ще отворят врати през следващата година“, коментира управителят на компанията.

„Лили Дрогерие“ предлагат широка гама от продукти за всеки член от семейството – декоративна и бяла козметика, био продукти, продукти за майката и бебето, аксесоари, битова химия, хранителни добавки и много други.

Освен в България, веригата „Лили Дрогерие“ е изключително широко представена и в Република Сърбия, а от тази година стъпи на гръцкия пазар. Към момента на територията на трите държави функционират над 330 дрогерии.

100 магазина близо до теб и мен!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти