Lichensed - иновативна формула за облекчаване на дихателните пътища

Платена публикация

Lichensed - иновативна формула за облекчаване на дихателните пътища
Снимка: Thinkstock

Lichensed е иновативна формула за облекчаване на дихателните пътища, която помага да се предотврати влошаването на състоянието и развиването на по-сериозни последици от атаката на вирусите.

Продуктите Lichensed освобождават напрежението и отнемат болката. Те са комбинация от натурални, активни съставки - разработени в съответствие с философията на природната медицина и в унисон с най-новите, съвременни изисквания и технологии.

В състава им са включени екстракти от Исландски лишей, Котешки нокът, Бяла ружа, Росянка, Живовлек и прополис за максимална ефективност върху дихателните пътища.

Снимка: netinfo

За билките:

Исландският лишей /Cetraria islandica/ стимулира бронхиалната секреция.  Съдържа уснинова киселина, която е ефективна с антибиотичното си действие срещу Грам - положителни бактерии, включително Staphylococcus, Streptococcus и Pneumococcus, различни други бактерии и някои патогенни гъбички. Усниновата киселина оказва антивирусно, антимикотично, противовъзпалително и аналгетично действие.

Котешки нокът/Uncaria tomentosa/ е най-мощният природен имуностимулатор и имуномодулатор, без опасни странични ефекти. Билката съдържа 17 различни алкалоида от групата на оксидола и сапонинови гликозиди, които имат силен противовъзпалителен и имуностимулаторен ефект. Важно е да се отбележи, че всички алкалоиди в котешкият нокът, както и всички негови биологични субстанции, действат синергично т.е. допълват и взаимно увеличават своето действие.

Бяла ружа /Althaea Officinalis/ в превод означава „официалният лечител“. Полизахаридите съдържащи се в листата и корените й облекчават дихателните пътища и имат успокояващ ефект върху възпалените мембрани в устата и гърлото. Благодарение на антибактериалните й свойства пък се предотвратява възпалението. Тя има способността да увеличава белите кръвни клетки и е много ефикасна за лечение на настинки и пресипналост. Бялата ружа действа обезболяващо върху лигавицата на дихателните пътища, като помага за по-лесното изхвърляне на секретите при бронхит или настинка. 

Росянката/Drosera rotundifolia/ е  натурален болкоуспокояващ продукт и едно от най-често срещаните насекомоядни растения. Използва се при лечение на заболявания на дихателния апарат-ларингити, фарингити, коклюш, суха или продуктивна кашлица, бронхиален катар, астма или трахеобронхит. Растението омекотява лигавицата и намалява стимулацията на кашлянето.

Прополисът е отличен природен антибиотик и стимулатор на имунната система. Съдържа 500 пъти повече биофлавоноиди (витамин Р), отколкото в портокалите. Притежава разностранни действия: бактериостатично (задържа развитието на много видове бактерии), бактерицидно (убива повече от 100 вида бактерии), противовирусно, анестезиращо и противовъзпалително. Изключително ефикасен е за облекчаване симптомите при грип, настинка, инфекции на дихателните пътища, респираторни заболявания.

Снимка: netinfo

Lichensed Балсамов Сироп (100ml) е медицинско изделие, което гали лигавиците на първичните дихателни пътища. Неговата формула му позволява да се задържа за лигавицата на устата, като по този начин ограничава контакта с външни дразнещи фактори.  Изделието  е предназначено за суха и/или продуктивна кашлица/кашлица със секрет/.

Lichensed - балсамов сироп за възрастни (150ml) е медицинско изделие, чиято формула действа като бариера, създавайки защитен слой, който успокоява кашлицата и предпазва дихателните пътища. Подсилен с екстракт от Бяла ружа и Живовлек.

Снимка: netinfo

Lichensed - Спрей за нос е медицинско изделие, предназначено за почистване на носната кухина. Продуктът съдържа физиологичен разтвор, който благоприятства назалната деконгестия (отстраняването на секрети от носната кухина) и улеснява дишането. Спреят осигурява комфорт и облекчава възпалението на носа. Благодарение на бариерния ефект, дължащ се на полизахаридния компонент, продуктът овлажнява  и предпазва носната лигавица.

Снимка: netinfo

Пастили за смучене Lichensed са медицинско изделие, предназначено да облекчава дразненето в гърлото, свързано с болка, парене и затруднения при преглъщане. Иновативната формула действа като преграда и създава защитен слой, който покрива устната кухина и я защитава от контакт с външни дразнещи фактори. Той е обогатен с екстракт от Алое Вера, който помага да се поддържа овлажняването на лигавицата и увеличава съвкупността от действието на изделието. Lichensed пастили за смучене облекчават неприятните симптоми в случай на възпалено гърло.

Снимка: netinfo

Lichensed Спрей за гърло също е медицинско изделие, което облекчава дразненето в гърлото, свързано с болка, парене и затруднения при преглъщане. Обогатен е отново с екстракт от Алое Вера и е лесно приложим  за директно впръскване в устната кухина. Спреят за гърло Lichensed облекава неприятните симптоми в случай на възпалено гърло.

Снимка: netinfo

Снимка: netinfo

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти