Късче открадната красота

Платена публикация

Късче открадната красота
Снимка: Serdika Center

Красотата като обещание за щастие или като мило отношението на човека към самия себе си.

Пролетта идва на цветно колело в Serdika Center, където от 13 до 26 май ценителите на качествената козметика ще разполагат с най-богатия избор от ухания, продукти и аксесоари, които са нежен съветник в грижата за красотата.

Финият антураж в подкрепа на естествената хубост се разгръща в пространството на единадесет магазина, които ще представят по три промоции, ексклузивно за клиентите на Сердика Център.

Специализираните козметични бутици и магазини посрещат новия сезон със свежи предложения и цветни изкушения, в тон с тенденциите на пролетта.

Когато природата разцъфва за нов живот и усещане за наслада, създайте своите мигове на обновление, почувствайте естетичната страна на качествената козметика.

Serdika Center се превръща в късче открадната красота, което ще ви изненада приятно със своите подаръци. Десет от пазарувалите в козметичните магазини - Beauty zone, Casyopea, DM, Clinique /Estee Lauder, Douglas, GNC, L'Occitane, Аптека Сердика /Korres, Yves Rocher, Golden rose, Tino hair & make up, ще спечелят подаръчни кошници с козметика на стойност над 250 лв. – специален комплимент от бутиците, участващи в Beauty Days на Serdika Center.

Ваш пътеводител по пътя на красотата ще бъде удобния Beauty Book, който ще ви насочи към продуктите, магазините и техните специални предложения.

Насладете се на пролетта и красотата.

Целият каталог с изкушаващите предложения на Сердика Център можете да разгледате ТУК!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти