Кожата не иска скъпи кремове, а колаген!

Платена публикация

Кожата не иска скъпи кремове, а колаген!
Снимка: revita.bg

Все повече хора стареят „бързо” и това е съвсем нормално, като се има предвид начина на живот. „Бърза” храна и много стрес, недостатъчно сън, прием на алкохол, наднормено тегло, липса на физическа активност...

Процесите на стареене оставят най-видимия си отпечатък върху кожата. Основната причина за това е, че с годините тялото синтезира все по-малко колаген и в резултат бръчките се увеличават, а еластичността намалява.

Помагат ли стандартните козметични средства?

Нищо не е по-добро от нутрикозметиката. И най-скъпите анти ейдж кремове, лосиони и серуми не са в състояние да ви предпазят от процесите на кожно стареене, защото те действат само повърхностно.  

Природните средства за красота, приемащи се през устата демонстрират далеч по-голяма ефикасност от козметичните препарати за външна употреба. Те съдържат комбинации от хранителни вещества с терапевтичен ефект, които действат отвътре навън и значително подсилват действието на продуктите за локална употреба. С други думи, ако ползвате крем и едновременно с това приемате нутрикозметичен продукт, ефектът от крема ще бъде в пъти по-силен.

Една от най-обещаващите съставки на пазара на нутрикозметиката е колагенът. Той предлага страхотни перспективи в поддържането на младата и здрава кожа. Препоръчва се допълнителният прием на колаген да започне между 25 и 30-годишна възраст, тъй като тогава синтезът му в тялото започва да намалява. Тази превенция може да изиграе огромна роля в запазването на кожата в много добро състояние. Приемът на колаген може да се започне и в по-късна възраст – с цел изглаждане на кожата и възстановяване на нормалния й свеж вид.

Процесът на кожно стареене наистина е необратим, но с помощта на колагена, може да бъде контролиран.

BioCell Collagen: най-добрата терапия за кожата!

BioCell Collagen е висококачествен продукт със съдържание на хидролизиран колаген, ниско молекулярна хиалуронова киселина и хондроитин сулфат. Хидролизираният колаген е една от най-добрите форми на колаген, защото е източник на осем от деветте основни аминокиселини и се усвоява перфектно. След приема той се разпространява из цялото тяло, подобрявайки микроциркулацията на кожата на лицето, благодарение на което фибропластите започват да произвеждат повече хиалуронова киселина, колаген, еластин и др. Вследствие от това, кожата става по-гладка, по-еластична и по-свежа.

BioCell Collagen се отличава с висока бионаличност и прецизен молекулярен състав. Действието му е оценено в повече от 20 рандомизирани, двойно-слепи, плацебо-контролирани проучвания, които удостоверяват, че приемът му води до значителни подобрения в състоянието на кожата. BioCell CollagenТМ не причинява нежелани странични ефекти, дори ако се приема в дози, по-високи от препоръчваните. Клиничните данни за безопасността му са изнесени в различни медицински издания.

Доказано е, че приемът на 1000 mg BioCell CollagenTM дневно в продължение на около 2 месеца, спомага за задържането на влагата в кожата и редуциране на фините линии и бръчките. Кожата бива хидратирана в дълбочина. Свежестта и руменината ѝ са трайно възвърнати.

Ефикасността на BioCell CollagenTM в поддържането на красива кожа е доказана при повече от 20 независими клинични проучвания! BioCell Collagen TM притежава 6 патента за безопасност и ефективност от Патентното ведомство на САЩ.

Никога до момента в България не се е предлагал толкова качествен колаген на съвсем прилична цена!

Оригинален продукт на BioHealthGmbH, Germany.

За повече информация: 02/9530583 и www.revita.bg

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти