Коледата започва през октомври в BILLA

Платена публикация

Billa
Снимка: Billa

Трудно е да повярваме, че Коледа идва след малко повече от два месеца и то си е невероятно – навън още е почти лятно, а спомените от морето са пресни-пресни. Съвсем скоро обаче ще започнем да навличаме дебелите пуловери, а от всеки магазин ще ни посрещат коледни песнички, и без да се усетим, ще нагазим в Коледата с два крака.

Ще започнат едни списъци с подаръци, ще започне едно избиране и едни анализи... както всяка година. И както всяка година, ще ни се е искало да сме помислили за това малко по-рано, та да си спестим бутането и търчането, а вместо това просто да се насладим на хубавата коледна атмосфера, без напрежение и блъскане по магазините в последния момент.

За всички онези, по-предвидливите, обаче има едно място, на което Коледата започва още през... октомври. Да, не бъркаме месеца – още през октомври най-хубавият празник през годината влиза уверено във всички магазини от веригата BILLA и направо ни отвърта главите още на прага с фантастичната си лоялна програма.

Още от този месец всички клиенти могат да започнат да събират точки, пазарувайки от любимия си магазин, които след това да използват за купуване на продукти с марката Philips на цени с до 40% отстъпка.

По стар обичай, клиентът получава точка срещу всеки 10 лева, похарчени в магазина, а срещу 5 промо точки ще можете да си закупите с до 40% отстъпка някой фантастичен електроуред, който хубавичко да скриете в гардероба и да подарите на любим човек на Коледа. Или пък да подарите на себе си, при това веднага!

Ако вече е крайно време да смените четката си за зъби с електрическа звукова такава, или пък ви се иска храната вкъщи да е приготвена здравословно, или пък ако старата кафемашина вече е сдала багажа и имате нужда от нова – ами, няма какво да чакате добрия старец евентуално да се сети за вас.

Взимайте смело живота и подаръците в свои ръце, отивайте в първия магазин BILLA, пазарувайте и натрупайте необходимия брой точки, и след това се обзаведете с всичко, което ви трябва. Няма какво да ви убеждаваме – това е и чудесна възможност да отметнете подаръците за близки и роднини, защото както и да го гледаме, пазаруването по Коледа е едно страшно нервно изживяване.

Само си помислете колко по-хубаво ще е на 24-ти декември да си включите новата прахосмукачка, купена месец преди това, да си изчистите дома и да се отдадете на празника, вместо да се бутате с хиляди други хора по магазини и молове... Уплашихте се от въображаемата гледка, нали? Е, затова и BILLA ви предлага да отметнете задълженията още през есента, а за декември да оставите само празнуването. Честита Коледа!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти