Кой е вашият парфюм според зодията ви!

Платена публикация

Кой е вашият парфюм според зодията ви!
Снимка: Enzo.bg

Зодиакалните характеристики могат да ви помогнат да разберете кой парфюм ще ви хареса. Ако не сте открили с какво се характеризира парфюмът според зодиакалния ви знак, то прочетете следните предложения:

Овен
Вие сте огън знак, което означава, че ​​сте също така страстни и импулсивни. Идеални парфюми са тези с плодови тонове, но за да поберат вашата индивидуалност напълно, трябва да имат задължително пикантни нотки на джинджифил, роза и цитрусови плодове. Препоръчваме ви Hugo Boss Woman.

Телец
Вие сте земен знак, което означава, че сте ​с реалистичен характер, но изтънчен, чувствен и изискан. Не се плашите от цифрите, така че сте готови да инвестирате в любим парфюм, който трябва да има цветни нотки! Аромата на жасмин, по-специално, просто ще опияни сетива ви. Препоръчваме ви да опитате Paco Rabanne Ultraviolette но от Jesus Del Pozo Halloween. И двете имат връхни нотки на жасмин.

Близнаци
Вие сте въздушен знак, следователно ще бъдете привлечени от определени аромати. Флоралните аромати ви носят наслада. Парфюм, който е подходящ в този случай, е Flower от Kenzo, които съдържа смес от бял мускус, роза, жасмин, виолетка, касис и роза.

Рак
Вие сте безнадеждна романтичка, нежна и чувствителна душа, но можете и да се промените и да се превърнете в жена, в истинския смисъл на думата, страстна и мощна! Ароматът, който използвате, трябва да обобщава всички тези функции! Ето защо най-вероятно ще се нуждаете от два парфюма, за да отговарят на вашите настроения. От една страна – деликатен и сладък Lolita Lempicka, от друга – страст от Fragile от Jean Paul Gaultier.

Лъв
От животинския акцент върху изображението се чувства необходимостта да се откроявате, да учудвате. Обичате лукс и мощ. Затова и с любимия парфюм трябва да имате едни и същи характеристики. Какво ще кажете за парфюм аромат Chanel N°5? Coco Chanel сам по себе си е родена под знака Лъв. Затова парфюмът е проектиран с нужните вкусовете и предпочитанията!

Дева
Първо, вие сте много заинтересован от качество и цена. На второ място вие сте човек, който вярва много в доказателствата. Ето защо определено трябва да изберете аромати с деликатни нотки. Трето, имате навици и навици – някой са малко по-консервативни, което означава, че ако се намери аромат, който ви харесва, трудно ще се откажете от него. Такъв аромат може да бъде от Givenchy Very Irresistible.

Везни
Защото красотата е преди всичко! Имате добър вкус, финес, дипломация и стил. Харесвате силни парфюми, защото искате хората да ви запомнят, да знаят, че сте влезли в една стая, за да ви разпознават от ароматни нотки, които оставяте след себе си. Givenchy Organza ще ви подхожда идеално!

Скорпион
Вие истински израз на сексуалността, на мистерията. Вие сте страстен, мощен и вашият парфюм трябва да  събуди сетивата на другите, за да подтикне към сексапил! Не понасяте сладки аромати, те просто не отговарят на вашия стил. Затова ви предлагаме нещо свежо. Определено ще ви хареса Amor Amor от Cacharel. Както подсказва името му е направен специално за жени, които обичат страстта!

Стрелец
Вие сте огън знак, страстен и щедър. "Аз обичам живота и да го живееш пълноценно" – това сте вие. Парфюмът за вас трябва да има флорални нотки, за да вдъхнови вашата свобода и жажда за живот, да покаже, че ги обичате. Опитайте Dolce Vita от Christian Dior. Този аромат е с нотки на магнолия, лилия, и лека пикантна канела.

Козирог
Вие сте земен знак, консервативни. Интересувате се от пазаруване, социално положение. Нищо чудно, че се характеризирате с глагола "използване". Има хора, които дори да могат да си позволят да купят възможно най-много парфюми  и да не ги използват. Харесва ви идеята да има в изобилие. Ароматът събужда сетивата ви, носи живот. Дървесен, леко сладък, когато го усетите, той ви завладява! Опитайте Carolina Herrera Herrera. Сред топ нотки на този аромат са листата ягоди и горчив портокал.

Водолей
Вие обичате да се влюбвате и да сте самите себе си. Когато става дума за нови преживявания, независимо дали те са сексуално естество или от друго, това сте вие. За вас е загуба на време да обичате само един човек. Затова ви препоръчваме Любов в Париж от Nina Ricci. Париж ви кара да мислите, че градът на влюбените и неговите аромати съдържат смес от два представителни любов цветя: божур и роза.

Риби
Тук имам пак воден знак, като раците, обожавате сладките парфюми, колко мило! Тонове, флорални нотки на мускус, ванилия и кехлибар ще бъдат по вашия вкус. Със сигурност,  можете да вземете Escada Pacific Paradise или Bronze Goddess от Estee Lauder.

Всички аромати, представени в статията могат да бъдат закупени на: Enzo.bg.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти