Кои са по-добрите сирена и кашкавали на нашия пазар?

Платена публикация

Шеф Ангелов разказва за партньорството си с Фрезко
Снимка: Фрезко

От 22 октомври в магазинната мрежа е вече налична нова гама продукти сирене, съвместно разработена между педанта в кухнята шеф Виктор Ангелов и българския производител Фрезко - марката, утвърдила 5-те знака за най-високо качество.

“Храня гостите в ресторанта си само с най-качествената и вкусна храна, каквато бих избрал и за своето семейство. Затова и непрекъснато съм в търсене на най-качествените продукти. Когато разбрах за 5-те знака за най-високо качество на Фрезко - поисках да разбера повече.”, разказва шеф Виктор Ангелов.

В отговор Фрезко кани известния със своя перфекционизъм готвач на посещение в мандрата в Пазарджик.

Дамяна Николова, Директор фабрика, запознава шеф Ангелов с технологията как натуралното мляко се превръща във Frezco сирене и кашкавал с постоянно качество и неустоим вкус.

“В работата си по разработване на нови продукти и производство стъпваме на доказано добрите практики от дългогодишния си опит, но и непрекъснато търсим възможности да предложим още по-добри и по-разнообразни вкусове”, споделя Дамяна.

Когато шеф Ангелов ни потърси, разработвахме новите продукти за Frezco - сирене по БДС рецепта и овче сирене. Интересът от негова страна ни провокира да му предложим да обединим знанията и уменията си за тези нови продукти, както и да разработим съвместно с него една различна гама продукти сирене и кашкавал.

Наясно сме, че различните хора имат различни предпочитания за вкус, затова нашият стремеж е да имаме богато разнообразие, което да предложим на клиентите, които търсят качествените продукти”, допълва тя.

На специално организирана за целта дегустация Виктор Ангелов опитва различни сирена и кашкавали и коментира техните вкусове, цвят, аромат и специфики при консумация (например дали имат нужда от обезсоляване или не). При разработването на новата гама продукти се взимат предвид споделените от него коментари за опитаните продукти и съветите му какви трябва да бъдат те като пълномасленост и твърдост, за да се приготвят и съчетават лесно.

За новата серия продукти Frezco Виктор Ангелов споделя - “Вкусът, който открихме, е много деликатен и балансиран – млечен, нежен, без остри нотки, но в същото време с характерен вкус - точно както трябва да бъде.

“Наистина смятам, че намерихме рецептата за производство на сирене и кашкавал, по-добри от всичко друго на българския пазар”, допълва г-жа Николова.

Преди вярвах, защото ми беше вкусно, а сега вече знам, че сирена и кашкавали Фрезко се правят само от висококачествени суровини и от професионалисти, които обичат работата си. В комбинация с безспорните си вкусови качества – за мен те са по-добри от всичко, което може да бъде открито на пазара.”, споделя шеф Ангелов след съвместната си работа с Фрезко.

Целта на Фрезко и на Виктор Ангелов е да допринесат все повече български семейства да имат най-доброто на трапезата си. Затова и новите продукти ще бъдат с по-достъпна препоръчителна цена, а новите опаковки в оранжево улесняват потребителите да ги открият на рафта.

През ноември и декември в няколко големи магазина на територията на София клиентите ще могат да разберат повече за новите продукти от самия шеф Виктор Ангелов и да опитат приготвени различни хапки, съчетаващи перфекционизма на Виктор и качеството и вкуса на Фрезко.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти

Не просто футбол