Кога някой изчезва в лозето?

Платена публикация

Кога някой изчезва в лозето?
Снимка: Бабич

Малките истории сглобяват голямата картина и дават цвят на един месец, едно лято, една година…а дори и повече.

Ето как една лятна, красива история на Белослава и няколко бутилка Бабич започва:

Дълъг, късен, пролетен обяд сред най-добрите ми приятелки и мъжете им, няколко не чак толкова близки семейни съседи и съвсем случайно попаднали познати-пътешественици, като всички нас - отрано зажаднели за морския въздух и спокойствие.

Подредили сме една дълга (тип сватбарска), но много красива маса. Буркани и различни шишета с първите лалета пречупват лъчите на пролетното слънце, с усещането за уют и спокойствие.

Предстои да изядем едно агънце, множество зелени купи със салати и да погълнем четири кашона бяло, чисто ново за всички ни вино, донесено от един истински ценител и разбирач. И тъй като това вече не е реклама, а съдба, срещата ни с Бабич трае и до днес като упорито и шумно (понякога тихо), но все пак - приятелство.

Сподели Историята на Белослава с #babich10 и може да спечелиш Babich Rose Pinot Noir Marlborough!

А как започва една 100 годишна история във виното? С паспорта на едно 14 годишно момче, което заминава за Нова Зеландия да търси късмета си с добив на смола Каури. В последствие се превръща във винар и вече 100 години той и след него наследниците му правят вино в Марлборо и Оукланд.

Какво е да се превърнеш от беден балканец в милионер, правещ прекрасен Совиньон блан, ще разберете от малките истории на гърлото на всяка бутилка Babich Sauvignon blanc Marlborough или тук >>>

А може ли една твоя история да те изпрати в Хърватия? Може! Освен това можеш да спечелиш един кашон с вино, ако твоята снимка-история е най-харесваната за цялата седмица.

Следете наградите и предизвикателствата тук >>

А всяка сряда и петък по Дарик Кафе след 8:30 ще ви представим историите на 10 винени личности от България! 

Вижте ги тук >>>

Наздраве!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти