Kidso ще ви предложи изобилие от колички

Платена публикация

колички
Снимка: Kidso.bg

Когато бебето се появи, то става неделима част от нашия всекидневен живот. Поради това всички млади родители имат нужда от удобни и функционални детски колички, за да можем да се разхождаме спокойно, да пазаруваме и да вършим всичко заедно. Тя ще бъде вашият и неговият превоз, с който ще ходите навсякъде чак докато малкото проходи и дори след това, когато се налага да прекосите по-дълги разстояния, за да поспи следобедния си сън и т.н.

За целта идеалната количка на първо място трябва да е в унисон с характерните нужди на семейството и най-вече на бебето. Това зависи от доста неща.

Притеснявате се, че няма да успеете да вместите цялото планиране във времето, с което разполагате? Не се тревожете повече. Ще разгледаме основните фактори, за да ви помогнем с избора на бебешка количка.

Възрастта на бебето

е едно от нещата, които са определящи за типа количка. В началото децата не могат да седят самостоятелно и поради това имат нужда да бъдат поставяни само в легнало положение. За препоръчване е след първите 4-6 месеца да започнете да изправяте детето за по малко, за да може да се научи да седи, като регулируемото дъно на количката ще ви улесни до огромна степен.

След това вече количката ще бъде за вас много повече багажник и закачалка, отколкото средство за придвижване на самия му пасажер.

Когато избирате, отделете време да огледате

функционалността на количката

и възможността за добавяне на допълнителни аксесоари към нея. Не забравяйте, че много често, излизайки с малкото, ще се налага да сте оборудвани с цял арсенал от багаж: биберони, бебешка формула, резервни памперси, мокри кърпички, дезинфектант, резервно бельо и чорапки и още мн. др. Удобно е, когато към количката е предвидено място за окачване на бебешка чанта. Някои родители пък избират да използват долния й етаж като багажно отделение. Необходимо е също така да оборудвате количката с дъждобран, ако е лято – параван против комари, а също и, разбира се – с играчки за украса и развлечение на мъничето.

колички
Снимка: Kidso.bg

Друг особенно важен момент е

теглото и маневреността на количката

Това е от ключово значение за абсолютно всички. Някои от нас живеят на висок етаж и поради ред причини е възможно в даден момент, когато сме с бебето, да нямаме възможност за използване на асансьор – поради авария на тока, засядане или друга неизправност. Хората, които живеят в големите градове, са изправени пред предизвикателството на страшно динамичната инфраструктура.

Въпреки всеобщите стремежи да се осигури среда, която да е достъпна за майки с деца, за съжаление, понякога това не се получава поради една или друга причина. От друга страна, ако сте решили да отглеждате своето бебе в по-малък град или на село, това е чудесно, но отново ще се сблъсквате с инфраструктурни предизвикателства.

Не пропускайте да добавите към общата маса на товара и вечно увеличаващото се тегло на вашия собствен мъник.

За по-големите деца, които вече ходят все по-уверено и по-самостоятелно, може да се вземе конвертируема количка, която може да бъде използвана и като първото колело на малкото. По този начин преходът от бебе към дете с автономно придвижване ще бъде наистина много плавен.

По отношение на

външния вид на количката

възможностите са безкрайни! Можете да избирате количка между цвят, десен, материал, дизайн.

Изборът в Kidso.bg е толкова голям, че можете да се загубите в него. Със сигурност лесно ще намерите точно това, което търсите, с помощта на нашите консултанти или на онлайн адреса ни Kidso.bg.

В сайта на магазина можете да поръчате вашата количка и всичко необходимо за нея с доставка до дома ви, като навигирате бързо и лесно с помощта на предложените филтри в платформата.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти