Кампания “Вълшебна Коледа” 2012

Платена публикация

Кампания “Вълшебна Коледа” 2012
Снимка: Christian of Roma

Приближаването на Коледа още от първите дни на месец декември ни изпълва с приятно предвкусване на празничната вечер и на един от най-вълшебните моменти – размяната на подаръци.

Шопингът в този период от годината може от прекрасна коледна приказка да се превърне в кошмар с неочакван край, ако оставим всичко за последните дни.

А тогава имаме толкова задачи – да приключим с работните си задължения, да се погрижим за всяка подробност около празничната вечеря у дома, да организираме пътуване или гостуване, да бъдем добри родители, съпрузи и деца.

И в празничната въртележка оставяме покупката на подаръци на едно от последните места. Точно тогава времето не достига, всичко подходящо е изчерпано, в магазините и моловете има стълпотворения от хора, които също като нас са чакали до последно преди да тръгнат на коледно пазаруване.

А подаръците за Коледа трябва да бъдат  избрани търпеливо и от сърце и да подхождат на хората, за които са предназначени. И,  разбира се, всеки иска да подари и да получи нещо оригинално и лично.

На тази цел е посветена коледната кампания на Christian of Roma: "Вълшебна Коледа".  

В празничния месец декември Christian of Roma ви предлага на промоционални цени  комплекти с козметични серии, преси и сешоари, които са бестселъри в страната и  чужбина.

Само сега имате възможност да подредите под коледната елха едни от най- луксозните колекции на BES, Rolland, Alfaparf, Saphir... 

Важно е не кога започвате, а къде ще направите коледните си покупки. Кампанията "Вълшебна Коледа" ви дава възможност да спестите средства именно в периода, когато всички сме склонни да правим разхищения.

Същевременно с това не се налага да обикаляте всички магазини и търговски центрове – просто при поредното посещение при своя личен фризьор освен прическата, получавате и възможността да закупите на изкушаваща цена луксозна козметика и специализирана техника, с която се глезят изискани дами и господа на няколко континента. 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти