Какво не знаем за Еделвайс

Платена публикация

Еделвайс
Снимка: Нова телевизия

Еделвайс е артистичното име на актрисата със сибирски произход, известна с еротичните си филми в почти цяла Европа. Тя е родена на 1 септември 1977 г. в град Тюмен като Оксана. Когато става на 20 г., среща бъдещия си съпруг - българина Александър Ломски. Двамата заминават за Италия, където тя става еротична актриса. Снима шест сцени, които са включени в 20 филма за възрастни. Еделвайс е първата участничка, която напусна къщата на "VIP Brother" след елиминациите този понеделник.

- Какво не разбраха зрителите за Оксана във "VIP Brother 2013"?
- Не разбраха каква е Оксана. Сега се опитвам да се открия малко повече чрез гостуването си в различни предавания и срещи с медии. Да разберат какъв човек изгониха от Къщата (смее се). Работата ми няма никакво отношение към останалата част от живота ми, тя е просто една роля. Решението ми за еротичните филми беше взето преди 8 години от любопитство. Исках да опитам от гледната точка на артист. Мислех, че емоцията ще бъде друга, но се оказа, че не е така.

- Какво предстои оттук нататък?
- Приех проекта отново поради моето любопитство. Исках да покажа какъв човек съм и смятам, че успях да го направя пред една част от хората. Връщам се в Италия за снимките на филм, които стартират в края на октомври. Ще се снимам и в ситком, който ще бъде представен в телевизията на Берлускони. Много ще се радвам да участвам в български филм. В България вече има сериали на много високо ниво.

- Какво искаш да видиш от киното в бъдеще? Планираш ли участия?
- Много обичам киното! Смятам, че имам талант и съм отворена към всякакви предизвикателства. Наскоро изкарах допълнително усъвършенстване по рецитиране в Италия.

- Правиш еротични програми. Как протича подготовката и самото събитие?
- Аз съм главният персонаж в моето еротично шоу. Подготвям програмата изцяло сама – музика, костюми, хореография и дори типа сценарий, тъй като в различните части на Италия възприемането на такива спектакли е много различно.

- Със съпруга ти имате дългогодишна връзка, която ти наричаш "хармонична". Имало ли е друг мъж в живота ти, който да е оставил трайна следа?
- Ако трябва да бъда откровена, няма друг такъв човек освен съпруга ми. С него сме заедно от 15 години и сме израснали пред очите си.

- Кой е най-близкият ти човек?
- Съпругът ми, защото сме заедно непрекъснато. Много близка съм с майка ми и моята сестра, но поради разстоянието нямаме възможност да се виждаме често.

- Италия ли е мястото, което може да бъде наречено твой "дом"?
- На този етап да, но България е страната, която обожавам, откакто стъпих за пръв път тук. В Италия съм по-скоро заради работата си. Дори и близките ми приятелки там са българки.

- Какви са спомените ти от детството? Какво изниква пред теб, връщайки се към този период?
- Имах щастливо детство, живеех като принцеса. Със семейството ми обитавахме правителствената вила на Горбачов, която той рядко посещаваше, и аз имах възможност да се радвам на природата, животните и красотата. Имаше едно огромно езеро, което смятах за мое. Баща ми ме учеше как да общувам с природата и животните.

- Как превъзмогваш предразсъдъците на хората?
- По принцип не се впечатлявам много от хорските приказки. Аз самата преценявам хората постепенно и ми се иска и в отношението на останалите към мен да се получава по този начин. Нямам нужда да се доказвам, показвам едно добро възпитание спрямо околните, а те решават сами как да ми отвърнат.

- Има ли нещо, което силно желаеш, но все още не се е случило в живота ти?
- Може би, за да се "окомплектовам" докрай, бих искала едно детенце!

* Видео с Еделвайс от напускането ѝ на къщата на "VIP Brother 2013".

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти