Какво да носим през пролет-лято 2022

Платена публикация

дневен жена
Снимка: iStock

Всяка година по това време всички дами си задават един и същи въпрос. Какво да носим през новия пролетно-летен сезон? И така. Какви са тенденциите в дрехите този сезон? Ярки цветове – лилаво, цикламено, лайм, зелено и млечно жълто.

Бански 2022

Оne More Trend
Снимка: Оne More Trend

Дамски бански и плажна мода. Лятото наближава. На какво ще заложите – цял или половинки? Този сезон банските с висока талия отстъпват място на изрязаните модели и долнищата със средна и ниска талия-тип бикина или бразилияна. Моделите са с изчистени кройки, прави линии и монохромни цветове.

Оne More Trend
Снимка: Оne More Trend

Големите брандове включват в колекциите си модели със спортни горнища, триъгълни сутиени и цели бански. Цветовете са класически – черно, бяло, но не липсват и неонови и ярки цветове – като жълто, оранжево и цикламено. Принтът отново присъства в колекциите бански на почти всички дизайнери.

Така модерния цял бански също остава тренд, като кройките са изчистени, без връзки, декоративни елементи, камъни и тн. Материите са леки и бързосъхнещи.

При плажната мода опциите са много – трикотажни рокли във всякаква дължина, гащеризони, туники, ризи и панталони от лен и други леки и проветливи материи. Ограничение в принтове и цветове няма. Тенденцията при джапанките остава същата като миналата година. На мода остава и джапанката с висока подметка.

 Отново се връща на мода ниската талия при поли, панталони и дънки. Съчетанието на  ниска талия с кроп топ, бюстие, къса тениска или дори сутиен ще е точно в тренда. Като връхна дреха отново избираме класическо сако, яке деним, елегантна жилетка със средна дължина.

Да, добре забравеното старо отново се връща на мода.

Захвърлете високата талия. И ако за едни означава повече часове във фитнеса, то тези които не излизат от него могат гордо да покажат резултатите от дълго положения труд в залата.

Тенденциите при полите също се връща назад в годините. Дължината е мини, като в зависимост от предпочитанията може да бъде с флорални принтове, животински мотиви  или монохром. Този сезон всички са на мода.

Деним – при любимите дънки също има промяна. Ниска талия, широки крачоли, дънки тип чарлстон. Забравете за скъсаните дънки. Колкото и да ги харесваме, те вече не са хит-а на сезона.

Обувки – най-предпочитаната обувка отново си остава сникърса. Съчетания, както с удобни спортни дрехи, така и със спортно елегантна визия включваща сако. Не се колебайте да експериментирате в съчетанията. Сникърсът е на мода и с него освен удобно, ще бъдете абсолютно в час с тенденциите за 2022г.

Оne More Trend
Снимка: Оne More Trend

Големите марки не са забравили и любимите ни еспадрили. Всички отново са включили любимата пролетно-лятна обувка на дамите, в своите колекции. От Love Moschino през колекциите на Michael Kors, Guess, Calvin Klein, Tommy Hilfiger, всички имат идеи и предложение за този модел обувка.

Обувки на висок ток? Няма как. Всяка жена ги има независимо дали ги носи ежедневно или само по повод. Изберете модели с повече каишки, камъни и декоративни елементи. Идва лято! Спокойно може да заложите на обувката като цветови акцент в аутфита си. Особено ако комбинирате с чанта в същия цвят.

 И като заговорихме за дамски чанти. Какъв мислите е тренда? Използвайте чанта в различен цвят от тоалета – червена, жълта, цикламена, корал. Оставете класическото черно за по-студените месеци. Ако все пак предпочитате класическа и изчистена визия се спрете на нюанс в бежово или бяло. Моделът на дамската чанта трябва да е според нуждите, но определено колкото по-малка е, толкова е по-тренди. Каква предпочитате – голяма, малка, с къса или дълга дръжка.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти