Как да повдигнем отпуснатите контури на лицето

Платена публикация

лице кожа красота
Снимка: freepik.com

Благодарение на съвременните открития в козметиката, е възможно да забавим процесите на стареене на кожата и да изглеждаме по-млади от възрастта в паспорта. Кожата остарява не само заради времето, но и заради факта, че трябва постоянно да се бори с агресивното външно влияние на средата. Стрес, ултравиолетова светлина, вредни навици, неправилно хранене, са източник на проблеми за кожата. Тя става отпусната, покрива се с мрежа от бръчици и върху нея се появяват пигментни петна.

50% от жените се оплакват, че в края на деня изглеждат по-възрастни, отколкото сутрин. Бръчките, особено тези около очите, са по-забележими. Тази разлика се обяснява с това, че кожата не успява да се възстанови. Този процес е свързан с глобални възрастови изменения – загуба на плътност и еластичност. Ако забелязвате такива промени в състоянието на кожата, е необходимо да използвате специален продукт. Вижте какво може да направи един от най-новите серуми на топ марката COLLAGENA - DREAM SKIN серум с моментален лифтинг ефект ТУК.

Разработен от доказал се на пазара с висококачествените си продукти,  брандът COLLAGENA, новият Серум на марката има петзвезден, добре подбран състав.

GLYCOLIFT®, Solabia Group, Франция. Иновативна съставка с интензивно действие за повдигане и стягане на контура на лицето. Повишава устойчивостта на кожата срещу неблагоприятни външни влияния. Намалява бръчките и има дълготрайни и видими резултати.

Bioline
Снимка: Bioline

Центела Азиатика Екстракт има доказан ефект срещу отпускане на кожата, повишава еластичността й и стимулира производството на колаген.

Хиалуронова киселина създава защитна бариера срещу микроорганизми, грижи се овлажняването на кожата и задържането на влагата. Подпомага плътността и действа отлично срещу бръчки и отпуснат контур. Още информация за състава, вижте ТУК.

Колаген COLLAGENA е гаранция за въздействие в дълбочина за възстановяване на правилната структура на кожата. Той не натоварва кожата при дълга употреба и не е необходимо постоянно да сменяме и търсим нов продукт. Колагенът е клинично тестван и с доказани свойства. Той активира обмяната на веществата на съединителната тъкан и стимулира образуването на нови колагенови фибри.

Витамин C. съдейства за премахване на тъмните петна и поддържа синтеза на колаген. Грижи се кожата да бъде еластична, здрава и тонизирана. Защитава кожата от действието на свободните радикали.

За каква възраст е подходящ DREAM SKIN лифтинг серум COLLAGENA Codé?

Добрите специалисти съветват да се ориентираме не по биологичната възраст, а по външния вид на кожата. Ако възрастовите изменения са видими, смело можем да използваме  DREAM SKIN серум с моментален лифтинг ефект.

Как правилно да използваме?

За да има забележим резултат, грижата за кожата трябва да е ежедневна. Преди поставяне на Серума (сутрин и вечер) кожата трябва да е внимателно и нежно почистена. Няколко капки от Серума се затоплят между дланите и се нанасят с леки масажни движения до пълно попиване.

Консистенцията е нежна и лека, а резултатите ще ви изненадат с бързината си. Поръчайте още сега  от ТУК.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти