Ива Дойчинова не изхвърля скъсани чорапогащници. Зашива ги.

Платена публикация

Ива Дойчинова
Снимка: sosbg.org

Вярвам, че щом си достатъчно любопитен, за да научиш защо си кърпя чорапогащниците... ще проявиш интерес и към истински важна история.

Майката на Иван е млада, красива и наивна. Едва на 18, тя се запознава с първия си съпруг – Денис. Година по-късно се ражда първородният им син Иван. Детето е кротко, жизнерадостно и добродушно, но скоро започват скандалите, на които Иван е свидетел. Не след дълго родителите му се разделят. Детето остава при майка си.

Съвсем скоро Мария се запознава с втория си съпруг – Алекс. Той е таксиметров шофьор, има постоянен доход и предлага на младата жена да ѝ помага с грижите за двегодишния Иван. Заживяват щастливи заедно. Ражда се Свилен, а след него и Огнян. Тогава започват финансовите им проблеми. За Алекс става непосилно да издържа жена си и трите деца. Той си тръгва.

Останала сама с децата, Мария изпада в тежка депресия. Няма работа, няма съпруг, има три деца и живее в порутената къща на възрастните си родители. Случайно Мария научава за центъра за обществена подкрепа на SOS Детски селища. Там ѝ помагат да промени живота си – надмогва депресията, намира си работа, наема самостоятелно жилище и записва децата на детска градина.

Тази Коледа те празнуват щастливи заедно благодарение на подкрепата, оказана им навреме от SOS Детски селища България.

Много деца като Иван имат нужда от подкрепа.

Изпрати SMS с цифра 5 на 1287 и стани SOS приятел с редовни месечни дарения от 5 лв.

Влез във важните истории.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти