Горещите пролетно-летни тенденции

Платена публикация

Горещите пролетно-летни тенденции
Снимка: Marks & Spencer

Когато стилът Бохо шик срещне небрежната елегантност, това е тържество на добрия стил и качеството. Това е колекцията пролет-лято 2015 на Marks&Spencer.

Вдъхновена от модната икона на 70-те Джейн Бъркин, M&S колекцията за топлия сезон представя най-изчистената и деликатна форма на ежедневния лукс. Резултатът е пола от естествен велур в пясъчен цвят, с А-силует и дължина под коляното, декорирана с дълбока цепка отпред и едри шевове, обрамчващи големите предни джобове.

Най-желаната пола за сезона вече влезе в задължителния-за-носене списък на звездите. Още през февруари британският модел Алекса Чънг и нюйоркската модна икона Оливия Палермо се появиха с велурената пола M&S на Седмица на модата в Ню Йорк.

След официалния ѝ дебют британски модни редактори веднага я набелязаха като една от базовите за сезона дрехи.

Kолекцията на Marks&Spencer е вдъхновена от бохемския стил на актрисата Джейн Бъркин – модна икона от 70-те, а стилът Бъркин и днес има силата да създава последователи, както е било в ерата на 70-те.

Един от петте стълба на ретро колекцията на M&S е секси трендът „Лятото на любовта” (Summer of Love), който въплъщава духа на епохата на 70-те чрез сливане на свободни силуети и изтънчени флорали.

Горещият M&S тренд е страстно пътуване назад във времето, подкрепено от осезаемото присъствие на естествения велур в пясъчните нюанси на залеза и… от "Je t'aime… moi non plus".

„Лятото на любовта” е представен с ключови дрехи като пола-панталон с ориенталски принтове, късо деним яке, бяло поло, свободна рокля от деним с ¾ ръкав и дължина до коляното, дълга бяла жилетка до средата на прасеца, без ръкави.

Съвет от стилистите на M&S за постигане на елегантен Бохо шик стил:

За да станете част от феерията на бохо шик носете широки панталони, съчетани с ненатрапчиви и леки флорални мотиви и естествен велур под формата на пола, чанта или обувки.

Направете естествения велур основа на пролетно-летния гардероб – изберете една или две базови дрехи от велур, около които да изградите няколко ансамбъла или използвайте велура като аксесоар към леки материи и деним.”

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти