Fashion Shopping Night в Delta Planet Mall

Платена публикация

Delta Planet Mall
Снимка: Delta Planet Mall

На 25 януари светлините на модните прожектори ще се насочат към Delta Planet Mall по време на Fashion Shopping Night. Между 17 и 21 часа всички посетители ще могат да се възползват от специални отстъпки както върху цената на вече намалените артикули, така и на новите колекции в над 65 магазина. Отстъпките на намалените артикули нарастват до 80%, а на новите колекции – до 20%. 

Представената единствено в Delta Planet Mall марка Mango предлага допълнителни 10% намаление върху вече започналите разпродажби и 20% върху току-що заредената нова колекция, а Buzz –  15% за всички свои стоки. В Sport Vision и Orsay допълнителната отстъпка върху обявените разпродажби ще бъде 20%. Артикулите от цялата зимна колекция 2019-2020 г. на Guess, Scandal и Superdry ще бъдат на половин цена. Същото вече е в сила и в Kinderland. Единственият за Варна Зоо магазин „Д-р Стефанов“ ще работи с 20% отстъпка по време на Shopping Night. Допълнителни намаления ще има и в още много магазини, сред които единственият за България Brums, Tom Tailor, Kenvelo, Lee Cooper, Timeout, Pinko. Сладкарница „Неделя“ ще почерпи с кафе или безалкохолна напитка всеки, поръчал парче торта. Целият списък с отстъпки можете да проследите на www.deltaplanet.bg.

Delta Planet Mall
Снимка: Delta Planet Mall

Комплимент – безплатни коктейли ще очакват посетителите на Delta Planet Mall на ниво О, до Moda Café по време на Fashion Shopping Night. 

На същото място, отново от 17 часа, ще се състои и семинар на тема „Здравословно хранене“ с участието на Биляна Йотовска. Тя ще разкрие своите тайни за отлична фигура. В рамките на последвалата дискусия, всеки един от посетителите на Delta Planet Mall ще има възможността да зададе своите въпроси и да получи отговор и индивидуален съвет. В края на събитието, гостите ще могат да се снимат с Биляна Йотовска и да закупят нейна книга със здравословни рецепти и препоръки, по отношение на храненето. 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти