Доказана формула за красота в 1 капсула на ден

Платена публикация

Доказана формула за красота в 1 капсула на ден
Снимка: Geritamin Actavis

Въпросът за витамините и техния прием винаги дели хората на две – едните вярват, че приемат достатъчно витамини с храната си и нямат нужда от допълнителни количества, а другите са склонни да смятат, че в съвременната храна витамини няма, но и не приемат правилната комбинация от витамини.

Някъде между тези две групи стоят и онези от нас, които поназнайват повече по темата, но тъй като те са твърде малко на фона на останалите, е добре да се говори за витамините колкото се може по-често, а също и по-смислено и ясно.

А когато говорим за поддържане на красота и здрав външен вид, неминуемо в съзнанието ни изникват два витамина – А и Е. Две изключително важни съставки във всекидневната ни диета и меню, без които нямаше да можем да функционираме, да се чувстваме и изглеждаме по начина, който искаме.

Витамин А най-общо казано представлява група мастноразтворими ретиноиди – ретинол, ретинал и ретинил естери, които имат съществена роля за функцията на имунните клетки, за зрението, репродуктивната система и клетъчния обмен. Казано по по-опростен начин, този витамин играе роля и в нормалното образуване и поддържане на сърцето, белите дробове, бъбреците и други органи. Той отговаря и за правилното функциониране на епителната тъкан - кожата, роговицата на очите, лигавиците на устата, венците, стомашно-чревния тракт, стените на кръвоносните съдове, на дихателните и пикочните пътища.

Този полезен за кожата витамин подпомага клетъчния обмен, както и спомага за увеличаване на тонуса и еластичността на нашата кожата. Също така има и  анти-ейджинг ефект.  

Витамин Е пък е онзи добър (и отново мастноразтворим) приятел, който се грижи да ни предпазва от оксидативен стрес и има изразено антиоксидантно действие. Антиоксидантите се грижат за това да пазят клетките от вредния ефет на свободните радикали, които често са свързвани с различни болестни състояния. Освен това витамин Е е отговорен и за предпазването на кожата от UV лъчението и поддържането ѝ свежа и еластична.

Витамин Е прави ноктите ни здрави и придава блясък и жизненост на косата, както и спомага за нейния растеж.

А както вече споменахме, ползите ни за кожата са незаменими. Той спомага за овлажняване на сухата и напукана кожа, подпомага нейната хидратация, и я предпазва от вредното влияние на свободните радикали.

Както се вижда, и витамин А и витамин Е са жизненоважни за това да поддържат телата ни в добро и функционално състояние, да допринасят за красотата и добрия ни външен вид и всъщност са незаменима част от живота ни.

Комбинацията от тези два витамина се грижи за нашата красота по най-естествения начин- отвътре навън.

За съжаление обаче, рядко можем да си осигурим адекватни количества от тези вещества само чрез храната – частично заради собствените ни навици (нередовно хранене, лош избор на храни, стрес, прием на алкохол, тютюнопушене), както и заради по-ниското качество на храните като цяло (рядко имаме достъп до домашно отгледани и необработвани продукти).

Така настъпва момент, в който сами стигаме до извода, че се налага да приемаме витамини отделно – започват да ни се чупят ноктите, да ни изтънява косата, кожата става сива и отпусната, често и имунитетът ни спада и започваме да хващаме всеки вирус, който циркулира около нас. Хората, които са постоянно на някаква диета или по здравословни причини изключват определени храни от менюто си също може да страдат от недостиг на витамини А и Е.

В такива случаи решението е ГЕРИТАМИН®.

ГЕРИТАМИН® е хранителна добавка, съдържаща витамините А и Е, които стимулират растежа и здравината на косата и ноктите и подобряват състоянието на кожата.

ГЕРИТАМИН® е доказана формула за красиви коса, кожа и нокти. Една капсула на ден съдържа оптималната доза витамини А + Е, достатъчни за поддържането на нашата естествена красота.

За да закупите, натиснете тук. 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти