Добрият сън – достъпен за всеки!

Платена публикация

Добрият сън – достъпен за всеки!
Снимка: Dormeo

Всеки заслужава пълноценен сън. А за да спиш пълноценно, е важно какъв матрак ще избереш. Дори и да не осъзнаваш, матракът играе много важна роля в твоето ежедневие. Причината е, че човек прекарва около една трета от всяко денонощие в леглото. Качественият сън и почивка са необходими, за да се възстанови енергията на тялото и концентрацията на ума.

Матракът е дългосрочна инвестиция, която може да осигури пълноценна почивка и не бива да правиш компромис с качеството му.

Ние от Дормео искаме да ти дадем възможност за здравословен сън като ти предоставяме 100% комфорт при покупката на матрак Дормео!

Всички матраци Дормео ти дават:

✔високо качество на достъпна цена

✔дългосрочна гаранция до 15 години

✔безопасен избор с 30 дни тест период

✔безплатна доставка

✔изплащане на месечни вноски без оскъпяване - 0% лихва.

Това са 5 важни причини, които правят покупката на матрак Дормео на 100% комфортна за теб.

Знаеш ли на колко години е твоят матрак? Повечето хора спят на един и същ матрак над 10 години. Именно затова е много важно какъв матрак ще избереш и колко дълготраен ще е животът му. Дормео ти дава до 15 години гаранция на матрака!

Стремим се да се сдобиеш с перфектния матрак за теб. Защото знаем, че пробата за 2-3 минути на матрак в магазина често се оказва неефективен тест. Е, с Дормео този проблем отпада. Всички матраци Дормео ти дават 30 дни тест период, за да си сигурен, че си направил правилния за теб избор.

За максимален комфорт ти предоставяме безплатна доставка за всички матраци Дормео. Матракът пристига бързо и удобно - директно до вратата ти. Спестяваш време, пари и усилия!

А най-хубавото е, че вече можеш да си позволиш да избираш твоя матрак не по цената, а по качеството. Можеш да закупиш матрак Дормео на изплащане без никакво оскъпяване! Заплащаш единствено и само реалната стойност на матрака. За 10 месеца изплащаш матрак, на който ще спиш до 15 години гарантирано.

Грабни своя матрак още сега на изплащане без оскъпяване с 0% лихва с безплатна доставка.

Разгледай всички матраци Дормео, а може и да попиташ консултантите на Дормео за различните възможности за изплащане на лизинг без оскъпяване на тел: 02 / 80 84 356

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти