Деним – модният хит на този сезон

Платена публикация

Деним – модният хит на този сезон
Снимка: netinfo

Този сезон денимът е по-актуален от всякога. Независимо дали са с олекотени форми и винтидж окраски или придават луксозни минималистични силуети в най-тъмните тонове индиго, перфектните джинси подчертават индивидуалния стил на всяка дама.

Денимът създава съвсем нова категория от модни тенденции, добавяйки чар при ежедневните дрехи и доза закачливост при официалните. Той е в ролята на контрапункт на дантелата и модерната романтика, предефинирайки женствеността през пролетно-летния сезон.

С над 50 години опит в индустрията M&S са истински почитатели на денима. Всеки чифт джинси, създадени от компанията, притежава специална кройка, която повдига и оформя тялото по изключително удобен за носене начин.

Една от тайните зад завидните кройки на денима на M&S е начинът, по който дизайнерският екип на M&S разработва всеки нов модел. Пробите се правят от истински жени, а не от манекени, за да бъде сигурно, че са достатъчно удобни на талията.

Можете да се доверите на M&S и по отношение на качеството. Техните предложения от деним са изпробвани как стоят, как се държат при пране и носене, за да сте сигурни, че джинсите ви ще изглеждат добре през целия сезон.

Когато става дума за иновации, M&S задават свои собствени стандарти – от невероятни разтегливи материи като Dual FX, гарантиращи, че ще запазят формата часове наред до супер оформящите шевове в Sculpt & Lift моделите, създаващи перфектния силует. M&S разполага и с нови технологии, които правят възможно всяка дама да изглежда по най-добрия начин.

Наред с това невероятните кройки, неуспоримото качество и фантастичните иновации са на достъпни цени. Очарователният стил на денима е комбиниран с изключително качество – перфектната комбинация за всяка дама.

Новата колекция на  M&S ще намерите в магазините на марката в България: в Paradise Center, The Mall и Burgas Plaza Mall. 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти