COLLAGENA Codé - козметиката за красива кожа, която всяка жена трябва да има!

Платена публикация

COLLAGENA
Снимка: COLLAGENA

Когато търсим козметични продукти, основното ни желание е те да ни дадат видими резултати в битката с възрастовите изменения и да премахнат несъвършенствата по кожата. Също и да бъдат с ясен състав и на достъпна цена. 

Феновете на COLLAGENA познават прецизното и внимателно отношение на марката към състава и ефикасността на всеки продукт.

COLLAGENA
Снимка: COLLAGENA

Благодарение на серията Codé висококачествената ефективна грижа за кожата е по-достъпна и цялостна от всякога! За кратко време тя се превърна в любима серия на хиляди жени заради конкурентната цена, патентованият колаген, видимото въздействие върху кожата.

!! Продуктите от серията Codé  със своите безценни съставки в момента могат да се поръчат с отстъпка! Разгледай ТУК

COLLAGENA
Снимка: COLLAGENA

Комфортни нежни текстури, които ускоряват естествената регенерация на клетките, намалява петна, белези и бръчки (SNAIL THERAPY Antioxidant Skin), повдигат отпуснатите контури на лицето, изглажда кожата и видимо намалява бръчките и фините линии (DREAM SKIN CREAM Instant Lift & Smoothing), премахват пигментни петна и несъвършенства по кожата (NIACINAMIDE correct cream), с интензивно действие срещу бръчки и отпускане (PROGRESSIVE anti-age), дълбоко хидратиращи (Hydra Defence дневен креми  за пълноценно възстановяване през нощта (Cells Recovery нощен крем).

COLLAGENA
Снимка: COLLAGENA

Всички дерматолози и специалисти знаят, че продуктите за около очи, шия, деколте трябва да бъдат в серумна или гелна форма, за да е гарантирано действието им на клетъчно ниво. Структурата на кожата в тази зона не съдържа мастни и потни жлези, тя е плътна и проникването на крем в нея е невъзможно. Знаейки това, COLLAGENA предлагат именно тази формула в продуктите си за кожата около очите, устните, шията и деколтето, както и като при продукти срещу проблеми като пигментация, стареене и проблемна кожа.

Една от най-любимите серии, която предлага пълна и ефективна грижа за първи път с намаление за цялата серия! Възползвай се и поръчай ТУК

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти