Български звезди стават декани

Платена публикация

Български звезди стават декани
Снимка: netinfo

Няколко родни звезди стават „декани” за няколко месеца, стана ясно от информация из социалната мрежа Facebook.

Вече е потвърдено участието на всеобщите любимци Део и Бобо, като към тях в рамките на парти сезона ще се присъединяват и други видни купонджии от звездния ни елит.

Деканите в същност стават лица в интересна кампания, която организира известна българска водка. В рамките на лято 2015 г. те имат задачата да обучават и тестват младежи в едни от най-елитните заведения из страната.

Практиките им ще включват дисциплини като Ибисология, Актьорско парти майсторство и Теория и практика на флирта. Университета, който ще представляват се казва Welcome to Flirt University of Ibiza, а тяхната задача ще е да подготвят над 20 от най-добрите купонджии у нас за истинска парти екскурзия до Ибиса.

Въпросните късметлии обаче ще трябва да се постараят за завидната награда. Участвайки в предизвикателствата на деканите, те ще бъдат заснемани, а видеата им ще бъдат качвани в социалната мрежа Facebook.

От там в ръцете на всеки участник е сам да промотира своето видео, за да събере максимален брой харесвания. Най-харесваните 20 за сезона отиват за четири запомнящи се дни на парти практики в столицата на купона – Ибиса.

С тях ще бъде и родна знаменитост, всеобща любимка, която обаче все още всички пазят в тайна.

Всичко това в същност е част от национално промоционално турне на нова лимитирана водка.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти