Бръчките изискват умни решения

Платена публикация

Clinique
Снимка: Clinique

Времето и емоциите, през които преминаваме в живота, оставят различни отпечатъци върху кожата: фини линии едва забележими освен за нас самите, по-дълбоки бръчки, някои части на лицето, където липсва свежест. Понякога ни се иска с един продукт да се погрижим за всички тези особености на кожата и да имаме видими резултати, но често козметиката се фокусира само върху един вид бръчки.

За това новият Clinique Smart Clinical Repair™ Wrinkle Correcting Serum е създаден да се насочва фокусирано към разнородните линии. Този мощен коригиращ серум се справя с линиите и бръчките от три ъгъла: хидратира, за да запълни фините сухи линии, изравнява, за да помогне за минимизиране на дълбочината на бръчките и повишава естествения колаген за видимо възстановена кожа. Създаден е за висока ефективност и въпреки това е достатъчно лек, за да може да се използва два пъти дневно, винаги в компанята на минимум SPF 15, и никога в комбинация с друг съдържащ ретинол продукт.

Clinique
Снимка: Clinique

Модерната формула е концентрирана със специални съставки срещу стареене, включително смес от пептиди, изграждащи колаген и успокояващи съставки, които подпомагат видимото намаляване на линиите. Още след първото нанасяне ще усещате кожата си хидратирана и озарена през целия ден, а след десетия ден ще забележите лицето си по-гладко, по-сияйно, а бръчките значително по-малки.

Положителният резултат ще продължава да се натрува и развива и през следващите 16 седмици. Не всички линии и бръчки са еднакви. Надхитрете ги с коригиращия бръчките серум Smart Clinical Repair.

Clinique
Снимка: Clinique

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти